Есенни тенденции при обувките за зима 2021

Блог, Блог със статии и интересни факти, Мода и стил

10.05.2021 г.    10.05.2021 г.    232 i_mitkovi_mitkov

Есенни тенденции при обувките за зима 2021

Блог » Мода и стил

Есенни-тенденции-при-обувките-за-зима-2021

През предстоящия сезон се очаква оригинални токове, обувки с перли и интензивни цветове ботуши, които ще слязат от модните подиуми и ще завладеят улиците! Малки панделки и перлени апликации се появиха на лъскави обувки тип стилети с високи токчета. Цветни дамски ботуши в нюанси на фуксия, лилаво, розово или червено бяха лидерите в колекциите на световните дизайнери, представени в столиците на модата.

Обувки в неочаквани цветове

Този сезон обувките, които се очаква да завладеят света са в магнетични цветове като пурпурно, фуксия и червеното. Обувките с изразителни цветове се появиха на модните подиуми в колекциите на световните дизайнери за предстоящия зимен сезон под формата на велурени и лакирани ботуши. Фантастични детайли подчертаха силуетите на моделите, придавайки им приказен характер.

Обувки, вдъхновени от 50-те години

Сред ултра женствените дизайни се появиха перлени боти, визиращи модата от 50-те години. Дизайнерите също не забравиха за минималистите, като предоставиха в своите шоута обувки, боти и ботуши с високи токчета. Минимализмът отново се превърна в начин на заглушаване на стила, добавяйки благородство и дискретност. Бежовите обувки изглеждаха най-добре в комбинация с мека телешка кожа.

Стилети с декорация – основни тенденции за следващия зимен сезон

Обувки с изискан завършек се появиха в шоутата на много от водещите дизайнери в модния свят. Фантастични детайли украсиха изящните вечерни обувки. Любителите на елегантността и изтънчеността от своя страна биха могли да оценят стилетите с перли, пайети и панделки.

Зимни обувки с надписи са сред основните тенденции

Цветните зимни обувки са чудесен начин да подчертаете стайлинга си. Експресивните, магнетични цветове бяха придружени от велурени ботуши, украсени с топографски мотиви. Любителите на комфорта от своя страна биха могли да обърнат внимание на лакираните модели с дебела подметка. Можете да видите тези варианти на най–модерните боти и ботуши с високи токчета в шоутата на световните модни дизайнери.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кажете-НЕ-на-черното

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

обувки ботуши цветове обувките тенденции появиха сезон дизайнери есенни високи световните боти токчета при зима зимен детайли шоутата бяха биха колекциите могли фантастични любителите модата магнетични като сред години фуксия