Какъв вид фундамент да изберем при строеж на къща?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

21.05.2021 г.    21.05.2021 г.    349 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Какъв вид фундамент да изберем при строеж на къща?

Блог » Строителство и ремонт

Какъв-вид-фундамент-да-изберем-при-строеж-на-къща

Преди да направите своя избор за фундамент е важно да знаете някой условия, с които трябва задължително да се съобразите като етажност на строежа, подпочвени води /ако има такива/, начин на изграждане на къщата и т.н. - www.md90.biz

Най – разпостранените фундаменти за строеж на къща със строителна фирма МД-90 за Вас:

- монолитна лентова основа, която се подрежда по форма със самия кофраж или т.нар. рамка от бетон, която се полага под носещите стени. Преди изграждането на рамката от бетон се прави дренаж от пясък и чакъл, който създава достатъчна изолация и не изисква допълнителни усилия за правилното разпределение и натоварване върху почвата. Тази основа е универсална – тя става както за по-леки дървени къщи, така и за масивно строителство. Притежава добри хидро-изолационни свойства, но изпълнението трябва да бъде направено от професионален екип, тъй като има ниво на сложност.

- колона, тип фундамент – подходящ за къща, която няма да има подземни мазета, тъй като няма висока якост и затова се използва за къщи, които нямат големи площи и не тежат прекалено много.

- фундамент от пилоти, които са разположени върху плоча от бетон обикновено, тъй като е характерен за места, където сновата на почвата е пясъчна или нестабилна и затова подобна структура създава нужната здравина за изграждането на голям строеж.

Но независимо какъв тип фундамент се избере е важно да бъде изчислено натоварването, да бъде направено икономическа обосновка и т.н. Повече за проектиране, строежи на жилищни и нежилищни сгради, може да намерите на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Всичко-за-новото-в-архитектурата-и-строителството-на-жилищни-сгради

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

фундамент строеж къща какъв като url бъде има която бетон вид които изберем тъй при направено или www biz със основа затова строителство изграждането няма създава тип почвата къщи http върху трябва важно преди висока раз