Пътна помощ след спукана гума

Блог, Блог със статии и интересни факти, Авто-мото

02.07.2021 г.    02.07.2021 г.    218 i_mitkovi_mitkov

Пътна помощ след спукана гума

Блог » Авто-мото

Пътна-помощ-след-спукана-гума

В съвременния и забързан свят, въпреки наличието на високи технологии в автомобилната индустрия, всеки ден се случват хиляди инциденти по пътищата поради спукване на колело. Такива ситуации са непредсказуеми и възникват, когато различни остри предмети, които са разпръснати произволно на пътя, попаднат под колата. Друга причина за спуканото колело е слабото налягане в гумите и дупките по пътя.

И така, какво трябва да направи собственикът на автомобил в тази ситуация, което може да доведе до ужасни последици? Как да се ориентирам на място и да не се объркам?

Пътна помощ след спукана гума

Доверявайки се на пътна помощ в София, ,Вие си купувате спокойствие.

Предлагаме да използвате следните съвети:

1) На първо място, водачът на колата трябва постоянно да следи налягането в колелото. Например, ако налягането в гумите е слабо и автомобилът се движи с висока скорост, тогава слабо напомпано колело може да се спука, което да доведе до преобръщане на автомобила и ужасни последици. Силно напомпаното колело, напротив, може да доведе до факта, че автомобилът ще бъде труден за шофиране, което от своя страна също може да доведе до пътнотранспортно произшествие, в резултат на което ще трябва да извикате теглещ автомобил за колата.

2) Също така, когато шофирате кола, правилното положение на водача, както и сцеплението на волана, е много важно. Воланът трябва да се хваща правилно с двете ръце. Тъй като ако предното колело се спука, няма да можете да държите колата с една ръка, поради което има възможност да влезете в аварийна ситуация и в такива случаи едва ли ще се справите, без да се обадите на теглещ автомобил.

3) Ако въпреки това предното ви колело се спука и колата е отведена встрани, не натискайте спирачките, тъй като колата може да се върти. В този случай е необходимо да освободите газта и да се опитате да изравните движението на автомобила, като държите здраво волана. Когато можете да контролирате движението на автомобила, можете плавно да натиснете спирачния педал.

Всеки собственик на автомобил трябва да има основните инструменти за смяна на колело в багажника на колата си, а именно крик, гаечен ключ, резервно колело и комплект инструменти.

Ако водачът не разполага със специален набор от инструменти за смяна на колело, включително резервно колело, или не е възможно да се замени, е необходимо да се използва помощта на специалисти и да се извика теглич.

Нашата компания предоставя качествени услуги за превоз на леки и товарни автомобили с помощта на теглещ камион. Теглещият автомобил е оборудван със специални устройства, благодарение на които можете безопасно и ефективно да натоварвате и разтоварвате всяко превозно средство без никакви повреди. Извършваме евакуация на превозни средства на територията на България от всякакъв вид трудност и за кратко време.

Източник: https://www.roadhelp24.eu/.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Предимствата-да-имате-бар-у-дома

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

колело колата пътна автомобил може което помощ трябва можете ако гума спукана доведе след url теглещ https когато автомобила www като спука инструменти roadhelp гумите резервно така водачът слабо със смяна ситуация