Фасилити мениджмънт в София

Блог, Блог със статии и интересни факти, Консултиране и посредници

12.07.2021 г.    12.07.2021 г.    161 i_mitkovi_mitkov

Фасилити мениджмънт в София

Блог » Консултиране и посредници

Фасилити-мениджмънт-в-София

Ние предлагаме цялостна услуга, свързана с техническото управление на сгради и недвижими имоти, с цел оптимизиране на разходите за консумация на енергия, управление и поддръжка на технологично оборудване или необходими ремонти. Ние също така предоставяме всички административни, икономически услуги и бизнес процеси, свързани със собствеността и управлението на собствеността.

Ние предоставяме цялостна услуга на клиентите. Ние обработваме експлоатационни правила, поддържаме проектна и експлоатационна документация, договорна програма винаги съгласно действащото законодателство, предлагаме контролни и консултантски дейности, обучение в областта на здравето и безопасността и пожарната безопасност, осигуряваме екологично изхвърляне на отпадъци.

Ние също така предоставяме заместващо изпълнение на нашите клиенти . ашата компания може също така да представлява клиента пред трети страни в рамките на управление на съоръжения и управление на собственост .

Фасилити мениджмънт в София

Също така предлагаме ремонти на сгради и технологично оборудване, управление на проектна документация, обработка и управление на експлоатационна документация, управление на договори, контролни и консултантски дейности, управление и отстраняване на гаранционни дефекти, оптимизиране на оперативните разходи, редовно отчитане, пожар и здраве и безопасност, спешни мерки или отпадъци от ликвидация на околната среда. Фасилити мениджмънт в София

Какво осигурява цялото управление на сградата

Експлоатация, поддръжка и обслужване на сгради и технологично оборудване

Гаранционно и следгаранционно обслужване - представяне на клиента и оценка на сервизни услуги

Редовни инспекции и технически инспекции

Дистанционно наблюдение - свързване на сградата към системата за измерване и контрол, включително дистанционно наблюдение на неизправности

Денонощна аварийна служба

Професионално почистване

Ние предлагаме цялостна услуга за почистване на офис сгради, производствени и технологични халета, хотели и жилищни сгради. Разполагаме с достатъчен брой обучени служители, които ще извършват професионално почистване, без да нарушават работата и работата на вашето съоръжение. Почистващите услуги също могат да бъдат събрани като заместител .

Почистващите работници са оборудвани с фирмени униформи, защитни работни средства, потребителски химикали и почистващо оборудване. Дейността им се проверява редовно и внезапно, за да се гарантира винаги перфектният резултат от работата им.

Нашата компания извършва редовна и еднократна поддръжка на вътрешна и външна зеленина. Благодарение на професионалното оборудване можем да поддържаме дори големи площи или неравен терен. Осигуряваме поддръжка на фасади, балкони и тераси, да не говорим за околността на сградата или паркингите. Повишените площи или покривите също не ни създават проблем.

Стандартните зелени дейности по поддръжка включват поддръжка на тревни площи, поддръжка на жив плет и храсти, почистване и поддържане на външни площи, лятна и зимна поддръжка на пътища и тротоари, снегопочистване и, разбира се, изхвърляне на всички отпадъци от нашите дейности.

Източник:https://extracleanbg.com/
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Лицензирани-букмейкъри-в-България

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

управление поддръжка също ние фасилити оборудване мениджмънт сгради или софия предлагаме url площи така дейности почистване предоставяме услуги https extracleanbg документация технологично цялостна com сградата услуга работата