Надстрояване на къща и правила

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

28.07.2021 г.    28.07.2021 г.    91 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Надстрояване на къща и правила

Блог » Строителство и ремонт

Надстрояване-на-къща-и-правила

Когато имаме къща, която в един момент се оказва тясна, значи идва време да се увеличи нейното пространство в зависимост от възможностите, които позволява. Единият вариант е чрез надстрояване на един или повече етажа, които могат да притежават правна нова собственост при нужда

   Следва въпроса има ли документална част нужна за надстрояване на съществуваща сграда?

Разбира се че има, но това осигурява нужната легитимност на сградата и нейната безопасна експлоатация да уточним. Тук строителна фирма МД-90 ще Ви  отговори какво точно е нужно за надстрояване на сграда:

- проектна документация /заснемане архитектурно на съществуващата сграда/

- геодезия

- ВиК

- Енергийна ефективност

- Пожарна безопасност

- ПБЗ

- Ел

- конструктивно становище

Необходимата строителна документация може да бъде изготвена от нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област, както и фактическото изпълнение на надстройването на сградата.

  Повече за Нас и нашите строителни услуги, може да намерите на сайта и блога ни за Вас на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Слънчева-боя-новата-енергийна-ефективност

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

надстрояване къща сграда строителна правила нашите един може url има фирма сградата документация повече които вик безопасност пожарна ефективност енергийна съществуващата строителство геодезия конструктивно архитектурно заснемане