Комфортен Сън = Комфортно Спално Бельо

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

29.07.2021 г.    29.07.2021 г.    951 petyo.petrovpetyo.petrov

Комфортен Сън = Комфортно Спално Бельо

Блог » Дом и семейство

Комфортен-Сън-Комфортно-Спално-Бельо

Въпреки всичко и всички и абсолютно цялата информация, която ни залива денонощно от интернет (огромен пазар, голямо разнообразие и т.н.), все привилегии, спомагащи за лесен избор. Много голяма част от нас продължава да купува главно с очите си и първосигнално. Така и не използваме многобройните варианти за различна информация, които ни предоставя 21 век. Вместо да се запознаем подробно с даден продукт и да знаем какво точно търсим, ние купуваме и след няколко дни вече съжаляваме за направената покупка. Спалните Комплекти не правят никакво изключение в този опис.

Във следващите няколко реда нека прегледаме най - важните неща, за да направим сънят си поне една идея по - качествен, приятен и комфортен.

Подходящ състав

И преди съм писал за материите подходящи за спално бельо, но нека сега ги разгледаме от друга гледна точка.

Хасе - определено нисък клас материя, но все пак подходящ за спомагане на комфорта в съня. Изцяло, 100% памучна материя, със средна наситеност на нишките 42 - 46 на кв.см.. Най - големият недостатък е голямата свиваемост, но това се компенсира от повечето производители и се отпуска по - голяма резерва. Цените са приемливи, около 20лв. за единичен комплект и между 25лв. и 30лв. за спалня. При по - нисък бюджет винаги може да го закупите и веднага ще намерите разликата с изкуственото спално бельо.

Ранфорс - води се среден клас, но определено клони към по - високият клас материи. Тя е с 63 памучни нишки на кв.см., свиваемостта е много малка, но повечето производители предпочитат все пак да оставят резерва. Цената на спално бельо ранфорс тръгва от около 30лв. и достига до 80лв. за най - големите комплекти. Добра инвестиция, приемлива цена, доброто качество на продукта.

Памучен Сатен - много висок клас плат. Фина тъкан на пипане, също и много мека, с голяма плътност, около 83 нишки на кв.см.. Но внимавайте, много хора злоупотребяват с нея и Ви подлъгват с материя "Сатениран Памук"! Абсолютно нищо общо нямат двете материи. Не се подвеждайте по името, цената на Памучният сатен започва от около 100лв., а Сатениран Памук може да намерите доста по евтино, но това е много ниско качество плат.

Създаване на комфорт и качество

Първият вариант е да направите долният чаршаф с ластик. Но не да закупите долен чаршаф с ластик от Трико (това е материя която се използва, главно за изработка на дрехи). Просто потърсете производител, давате размерите на Вашият матрак и той изработва спален комплект от някоя от горните материи, но прави долният чаршаф с ластик. Оскъпяването е с около 5лв., но комфорта си заслужава (долният чаршаф няма да се насъбира под Вас, или да става директно на топка).

Практичен вариант е също да добавите цип на плика за завивка, или калъфките. Със слагането на цип на калъфката ще избегнете неприятното за всеки излизане на възглавницата от калъфката. При плика за завивка, особено зимата пък ще избегнете свличането и излизането на олекотената завивка през долният отвор. За всяка една операция оскъпяването е символично с не повече от 2лв..

Ето, колко лесно би било да направим нашият сън приятен и комфортен. Да, може би изисква да се отдели малко повече време, но не купуваме спално бельо всеки ден. Една такава инвестиция от хубав плат, съчетана с малко допълнения, със сигурност ще направи нашият сън комфортен и сутрин ще се излежаваме спокойно, без намествания на чаршаф, плик или калъфка.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-пробиотици

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

спално бельо комфортен много сън чаршаф около долният url материя клас материи плат със ластик комфортно това завивка голяма може или все качество една най https направим цип нека spalnobelyozari приятен определено комплект