Подходящи бои и ремонти

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

30.07.2021 г.    21.11.2023 г.    441 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Подходящи бои и ремонти

Блог » Строителство и ремонт

Подходящи-бои-и-ремонти

На пазара вече може да се намерят всякакви разновидности на тополизолационнни материали и бои, но следва въпроса кои са точно най-подходящите от които имаме нужда?

Тук ние от строителна фирма МД-90 за Варна и област ще се опитаме да Ви дадем някой общи насоки, които да са Ви полезни при ремонт на дома:

Основно ако решите да се спрете на определена боя, вижте нейните компонентни съставки, които трябва да бъдат няколко на брой: свързваща съставка която обикновено е от дисперсни смоли, които дават дълготрайност на боята, пигментни съставки – определят цвета на боята и нейното ниво на покритие, добавки – важни за крайният продукт и качество на боята, за нейното бързо или бавно изсушаване, блясък и т.н. разредител, който обикновено е на водна основа или на определен разтворител и пълнител, който отговаря за дебелина на покритие на боята, за нейните физични свойства с една дума.

1. Класификация за вид боя по нейната опаковка:

- първа група – състои се само от един пигмент

- втора група – тя отговаря за химическия състав и филм на покритие /гр.от две букви/

- трета група – обозначава целта на ползване на боята /външно, вътрешно/

Друго важно правило е боята която изберете да бъде нанесено правилно според нейните указания, за да има необходимите свойства при експлоатация и най-вече дълготрайност и здравина. При осъществяване на този етап при ремонт на дома се обърнете към фирма, която е готова да Ви даде нужните гаранции и сертификат на използваните материали. Строителна фирма МД-90 за Варна и област е на Ваше разположение при нужда от ремонт, преустройство или освежаване на дома.

Повече за Нас и наши обекти, може да намерите на сайта и блога ни на адрес – www.md90,biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Еднофамилните-къщи-предпочитаното-строителство-и-защо

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

боята при ремонт които бои фирма дома нейните която подходящи покритие или група ремонти нейното дълготрайност обикновено съставки отговаря свойства боя url област който варна може нужда материали най вече строителна според