Какви грешки можем да допуснем при покупка на подаръци онлайн и как да ги избегнем?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Хоби и свободно време

09.08.2021 г.    09.08.2021 г.    45 babybuketbabybuket

Какви грешки можем да допуснем при покупка на подаръци онлайн и как да ги избегнем?

Блог » Хоби и свободно време

Какви-грешки-можем-да-допуснем-при-покупка-на-подаръци-онлайн-и-как-да-ги-избегнем

Все по-често решаваме да си спестим времето и главоболията, като закупим нужните ни подаръци онлайн. Идеята е повече от добра, защото е съобразена с динамичния и натоварен живот на модерните хора. За жалост не всички потребители пазят добър спомен от това свое решение и често вината за лошото изживяване е у самите тях.

Купувайки от интернет подаръците за Коледа или за специален празник на близък човек, е възможно да допуснем грешки. Грешки, допускани не само от нас, но от голям процент от купувачите, поради припряност и непознаване на порядките. Кои са те и как да ги избегнем – въпроси, на които ще дадем отговор в следващите редове.

Избор на неподходящ подарък

Не е редно да виним съответния онлайн магазин за това, че сме избрали неподходящ подарък. И все пак, подсъзнателно обвиняваме сайта, който ни го е предоставил за собствения ни неудачен избор. Такива проблеми възникват, когато не четем описанията на продуктите, за да се запознаем с тяхното предназначение и специфични характеристики.

Решението е да се ръководим от категоризацията на различните стоки, например: подаръци за сватба, за новородено, за кръщене, за мъж, за жена и т.н. В случай че сме поканени на сватба и не сме наясно кои са актуалните тенденции при подаръците, каталогът на специализирания онлайн магазин сам ще ни ги посочи. Модата при сватбените подаръци се мени често и е добре да бъдем в крак с тенденциите, преди да поръчаме.

Получаваме продукт, различен от това, което желаем или не получаваме нищо

Магазините, предлагащи подаръци онлайн, се стремят да задоволят всеки каприз на клиента, предлагайки няколко варианта на един и същ продукт. Когато правим поръчка е необходимо да проверим дали не е необходимо да изберем конкретен вариант на съответното изделие – различен цвят, размер и т.н.

В случай че не маркираме желаната опция, магазинът може да не обработи поръчката или да ни изпрати модел по собствено усмотрение. И в двата случая няма да останем особено доволни. Ето защо е важно да попълваме много внимателно формата за поръчка, като изберем опция, когато ни се предлага избор.

Пропускаме да се възползваме от допълнителни услуги

Някои магазини, продаващи подаръци онлайн, ни предлагат и допълнителни екстри, от които е в наш интерес да се възползваме. Една такава услуга е гравирането. То може да се прави върху предмети от различни материали. Гравирането е техника, при която върху продукта се поставя текст, буква, символ, който може да е специален за получателя на подаръка.

Услугата представлява всъщност персонализиране на подаръците. Персонализацията добавя по-дълбок смисъл в жеста на подаряването. То превръща една вещ в скъп и мил спомен. Показва на човека, че сте мислили за него и сте положили нужните усилия, за да му поднесете нещо, което да го трогне и разчувства.

Обърнете внимание дали в цената на продукта е включено гравиране и дали такова е изобщо възможно. В никакъв случай не се отказвайте от тази услуга. Тя ви издига в очите на този, комуто планирате да подарите нещо. Не на последно място е важна комуникацията. Това, че не виждате продавача, не значи че такъв няма или, че не е готов да ви съдейства с информация, съвети и полезни насоки.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Дневен-хороскоп-13-05-2019

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

подаръци онлайн при грешки допуснем как избегнем или това какви сме когато дали може случай често избор подаръците покупка можем неподходящ подарък магазин получаваме който кои възможно сватба които изберем продукт една нещ