Критерии за избор на дамски парфюмен тестер

Блог, Блог със статии и интересни факти, Магазини и аукциони

19.10.2021 г.    19.10.2021 г.    427 testeritesteri

Критерии за избор на дамски парфюмен тестер

Блог » Магазини и аукциони

Критерии-за-избор-на-дамски-парфюмен-тестер

Има няколко критерия, които трябва да имате предвид при подбора на такъв специфичен артикул като дамския парфюмен тестер.

Възраст

Колкото и да е деликатен този въпрос, така или иначе, това е един от главните критерии при избора. Когато подбираме аромат, трябва да се вземе предвид възрастта на дамата. Разбира се, ако става дума за подарък или за препоръка към самата нея, няма нужда този критерий да се изтъква на глас – просто е необходимо мълчаливо и деликатно да се вземе предвид, при това да се помни нещо много важно: по този въпрос високото ниво на деликатност е абсолютно задължително, при това без значение каква е възрастта на дамата.

До 18 години

Тук е подходяща освежаваща флорална композиция с плодови нюанси. По време на празнични събития са актуални сладките, карамелени нотки.

18-20 години

Оптимални варианти: сложни ароматни формули, включително цитрусови, горски, цветни ноти. Прахообразните нюанси и наситените, богати цветни букети са подходящи за тържества и празници.

20-25 години

Една по-сериозна възраст, когато е подходящо да се изберат мускусно-флорални парфюмни тестери с аромати на базата на дървесен шлейф.

25-30 години

Можете да използвате цветно-плодови композиции с добавка на зелен чай, морска свежест. Също са подходящи шипрови и дървесни нюанси.

30 и повече

Жените на тази възраст трябва да се съсредоточат върху класическите изискани аромати. Отлични варианти тук са дамските парфюмни тестери с ухания на мускус, амбра, тютюн; също флорални, сладки.

Сезонност

Ено и също ухание може да звучи различно през всеки сезон. Този момент също трябва да се има предвид при избора на дамски парфюмен тестер.

Лято

В знойната жега тежките и устойчиви аромати са неподходящи. По -добре е да се спрете на дамски парфюмни тестери със свежи морски или цитрусови композиции, орнаменти както на горски, така и на обикновени плодове - пъпеш, ябълка, череша, диня.

Пролет

След студената зима можете да се поглезите с дамски парфюмни тестери, композирани на базата на букети от цитрусови, билкови и горски ухания.

Есен

Този сезон е свързан с дъждове, затова за уместни водните парфюмни тестери с нагарчащи и пикантни композиции.

Зима

През зимата искаме уютна топлина, чувство за която ще ни осигурят богатите аромати с продължителен, устойчив шлейф. Най-добри в случая са парфюмни тестери с ухания на шипър, дървесина, ориенталски (източни) подправки.

Темперамент

Естествено, най-подходящ е парфюмен тестер, който отговаря на темперамента на дамата и прави нейния имидж по-хармоничен.

Енергична и активна

Такава дама ще допълни своята подвижност с водни парфюмни тестери от цитрусови букети. Подходящи са и унисекс-вариации.

Дискретна и елегантна

Женствеността се подчертава с флорални и плодови акценти.

Чувствена и страстна

Допълнете секси-темперамента с уханието на тестери, изградени на мускусно-амброва основа.

Композиция

Въпреки разнообразието от индивидуални аромати, всички дамски парфюми тестери попадат в четири категории.

Свежа зеленина

Тук оттенъците напомнят прясно окосена трева, краставица, полски растения, листа от гераниуми (здравец, мушкато). Това е добър избор за амбициозни, силни по дух жени. Композициите се чувстват ярко, но ненатрапчиво, затова са подходящи за обичайна, ежедневна употреба.

Плодово-цветни аромати

Игривостта граничи със страст и възхищение. Жена, разпространяваща наоколо си такъв аромат, винаги е в добро настроение. Такива дамски тестери са универсални: може да се използват както в ежедневието, така и за романтични срещи.

Дървесни ухания

Тези аромати се считат за топли и нежни. Подобни парфюмни тестери са перфектното допълнение към образа на романтичните дами.

Ориенталски букети

Ориенталските (източни) подправки се орнаментират с дървесни и флорални нотки в качеството на лек и ефирен, но все пак продължителен шлейф, който оставя дълготраен, мечтателен спомен. Подходящи за употреба при вечерни срещи, както за тържества и приеми.

Време за подбор

Когато избирате дамски парфюмен тестер, трябва да проверите как се чувства неговата миризма върху кожата. Най-доброто време за проверка е сутрин или поне предиобед - тогава обонятелните функции дават възможност да се разграничат по-детайлно ароматните нюанси.

Главното е да изчакате, докато спиртният компонент изчезне, след което можете да анализирате сърцевината на уханието.

Източник: testeri-bg.com 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Ароматерапия-нейните-ползи

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

тестери дамски парфюмни парфюмен тестер аромати при подходящи този трябва флорални също това или url критерии ухания букети избор предвид цитрусови нюанси години цветни горски шлейф можете време композиции плодови дамата