Разклонители със защита

Блог, Блог със статии и интересни факти, Компютри и електроника

21.10.2021 г.    21.10.2021 г.    20 sonobgsonobg

Разклонители със защита

Блог » Компютри и електроника

Разклонители-със-защита

Разклонителите представляват блок от много на брой електрически контакти в общ корпус в края на гъвкав кабел, на другия край на който има щепсел.

Разклонителите се използват за захранване с електрическа енергия на много на брой електрически устройства (най-често между 3 и 6 броя), които се намират в близост помежду си от един стационарен контакт.

Със сигурност Вие сте използвали разклонители, като сте включвали в тях различен вид приемници – като зарядно за телефон или таблет, зарядно за лаптоп, захранване за принтер, компютър и др.

Знаете ли обаче, че не е препоръчително да включвате домашни уреди като готварски печки, бойлери, ютии, сешоари, вентилаторни печки, ел. радиатори и др.

Разклонителите често са оборудвани с вграден пик предпазител с повишен енергиен капацитет и филтър за смущения. Гнезда "шуко" и ключ. Корпус от поликарбонат (PC). Детска защита.

За разлика от разклонителите със защита - обикновеният разклонител не прави нищо повече от разширяване на броя на устройствата, които можете да включите в един стационарен контакт. Те се предлагат в различни модели, като предлагат допълнителни три, четири, пет или шест гнезда за включване.

Може да разгледате нашите Sono разклонители и цени в категорията от сайта ни разклонители със защита

Разклонителите, които ще видите са за универсална употреба - като разклонител и едновременна защита на няколко уреда. Подходящ за защита на компютри, лаптопи, принтери, аудио-видео системи, мултимедия, професионални и домашни електронни уреди. Не е подходящ както по-горе споменахме за включване на големи консуматори като готварски печки, бойлери, ютии, сешоари, вентилаторни печки, ел. радиатори и др.

Повечето ни модели предпазват уредите при опасни отскоци на напрежението в захранващата мрежа, вследствие вторичното въздействие на мълнии, токови удари, електростатично електричество и др.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Предпазители-Предназначение-и-ползи

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

защита разклонители като със разклонителите url печки които sono компютри ютии сте зарядно или домашни уреди готварски бойлери вентилаторни сешоари подходящ радиатори стационарен https razkloniteli sas zashtita разклонител