Кога е необходимо да изберем разклонител със защита?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Компютри и електроника

21.10.2021 г.    21.10.2021 г.    216 sonobgsonobg

Кога е необходимо да изберем разклонител със защита?

Блог » Компютри и електроника

Кога-е-необходимо-да-изберем-разклонител-със-защита

Независимо, че всеки апартамен, къща или офис имат предпазители(бушони) на отделните токови кръгове и главен предпазител на разпределителното табло, понякога има случаи, в които силен токов удар или мълния, попаднала директно в захранващата линия, може да доведе до такова покачване на напрежението за кратък период, че предпазителите няма да имат време да реагират. В тези случаи цялата ви техника може буквално да изгори. Затова е необходимо да се използват допълнителни защити от токови удари, каквито има вградени в нашите разклонители със защита.

Трябва да знаете, че разклонителите с вградена защита са доста по-скъпи от разклонителите без защита. Когато обаче сте инвестирали в скъпи устройства, като компютър, телевизор, система за домашно кино, модем, рутер или друга електроника, най-добре е те да бъдат включени в защитен разклонител. Ако в разклонителя са включени само евтини електроуреди като тостер, кафеварка или кана за чай, може спокойно да изберете обикновен и бюджетен разклонител.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Батерии-за-Macbook-Quantumcomputers

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

защита разклонител или необходимо със url може кога изберем sono https има razkloniteli sas zashtita разклонителите скъпи като включени случаи електроника токови имат вградена сте обаче когато без тостер доста кафеварка