Разклонител с ключ – защо е за предпочитане?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Компютри и електроника

21.10.2021 г.    21.10.2021 г.    49 sonobgsonobg

Разклонител с ключ – защо е за предпочитане?

Блог » Компютри и електроника

Разклонител-с-ключ-защо-е-за-предпочитане

По-старите и по-евтини модели разклонители със защити бяха еднократни. Това означава, че ако през тях премине пиков ток с десетки хиляди ампери, те просто изгарят, като по този начин защитават уредите след тях. Днес почти всички разклонители имат защита, която може да сработи много пъти и когато това се случи, просто трябва да се натисне бутона върху разклонителя, за да се възстанови работата на защитата.

Защо ми е нужен разклонител?

Когато имате недостиг на електрически контакти, разклонителят може да бъде удобно решение ... до известна степен. Повечето хора не знаят, че разклонителите са предназначени само за работа с електроника, която черпи по-малко електроенергия. Разклонител е препоръчително да се използва за уреди с ниска мощност като смартфони, таблети, лаптопи или лампи.

Ако обаче включите устройство или уред, който се нуждае от много електричество, за да функционира, рискувате да претоварите захранващата мрежа и евентуално да създадете предпоставки за пожар. Имайте предвид: дори електрониката с малки размери може да изисква повече енергия, отколкото си мислите.

Пример за такива уреди, които да избягвате да включите в разклонителя са: хладилник, съдомиялна машина, микровълнови печки, климатици, готварски печки, бойлери, ютии, сешоари, вентилаторни печки, ел. радиатори и др.

На пазара има различни видове разклонители с копче – обикновени разклонители и разклонители със защита - трябва да знаете, че разклонителите с вградена защита са доста по-скъпи от разклонителите без защита и това е един от начините да ги различите, ако изрично не е обозначено.

Може да разгледате нашите Sono разклонители и цени в категория разклонители със защита
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

За-какво-да-внимаваме-при-покупка-на-употребяван-лаптоп

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

разклонители разклонител защита защо може url ако това със печки разклонителите sono ключ предпочитане разклонителя просто електроника трябва когато включите уреди или която като много тях sas zashtita razkloniteli https