Алуминиеви скелета „Арон България ЕАД” продажба на мобилни скелета

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

21.10.2021 г.    21.10.2021 г.    118 aronbgaronbg

Алуминиеви скелета „Арон България ЕАД” продажба на мобилни скелета

Блог » Строителство и ремонт

Алуминиеви-скелета-Арон-България-ЕАД-продажба-на-мобилни-скелета

Цените на алуминиевите скелета варират спрямо тяхното качество. Като доказан лидер в производството и продажбата на алуминиеви скелета и стълби за дома и промишлеността на Арон България ЕАД се доверяват, както обикновени хора, така и професионалисти. Не се колебайте да се свържете с нас за цени и оферти. Алуминиевите скелета и стълби са изключително удобни, лесни за транспорт и сглобяване и разглобяване. Монтажа става много по-бързо от останалите видове скелета, а бързината е време, а времето е ценно за всички. Без значение дали Вие сте майстор, собственик на строителна фирма или обикновен човек, алуминиевите стълби и скелета на Арон България ще изпълнят всичките Ви изисквания за качество, издръжливост, здравина и живот на вашето скеле или стълба. Скелетата имат работна височина от 2м до 14м. Платформите също варират, спрямо нуждите Ви от 2м, 2.5м и 3м.

Фабриката е позиционирана във втория по големина град в България, град Пловдив. Фирмата започва търговската си дейност още през 2007г, като става директен вносител и дистрибутор на стоки от Тайланд, Япония и Китай.В последствие през 2015 г. Арон България ЕАД пуска на пазара първите модели домакински алуминиеви стълби. През следващите години започва производството на професионални еднораменни, двураменни и трираменни мултифункционални алуминиеви стълби. Много бързо успява да докаже на българския потребител , че качеството е отлично и се налага на пазара , като един от големите търговци на алуминиеви стълби и скелета за домашна и професионална употреба. През началото на 2018г. започва производството на модулни алуминиеви скелета с работна височина до 14м.

Стълбите, които предлагат Арон България ЕАД са, както за домашна така и за професионална употреба. Те имат електроизолирани стълби от фибро стъкло и товаро носимост до 150кг. И отговарят на EN131. Те са малки и икономични алуминиеви скелета с работна височина до 4,5м.

Модулните алуминиеви скелета, са в зависимост от нуждите на потребителя от 2м-14м. Фирмата предлага и ремонт, както и резервни части , а също така изпълняват и индивидуални поръчки и проекти. Техни продукти има в строителните хипер маркети , както и на техния фирмен онлайн магазин: www.aronbg.net Разгледайте техните продукти и сами се уверете в качеството им!
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Технологиите-и-иновациите-в-жилищното-строителство-днес

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

скелета алуминиеви българия арон стълби еад както url през работна височина производството като започва net алуминиевите aronbg мобилни продажба така домашна бързо много или употреба професионална град качеството имат също