Как да определим най-подходящия дамски парфюмен тестер?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Полезни съвети

22.10.2021 г.    22.10.2021 г.    21 testeritesteri

Как да определим най-подходящия дамски парфюмен тестер?

Блог » Полезни съвети

Как-да-определим-най-подходящия-дамски-парфюмен-тестер

Правилно подбраният аромат може да подчертае индивидуалността на всяка дама и да й помогне да се чувства уверена в различни житейски ситуации. Но да откриете своето най-точно и подходящо ухание е доста сложно. В този случай най-добрата помощ ще ви окажат дамските парфюмни тестери - като, разбира се, задължително ги комбинирате с консултация от съответните специалисти.

Експертите дават няколко полезни препоръки, следвайки които ще откриете най-подходящия за вас дамски парфюмен тестер сравнително лесно и бързо. За да не сбъркате с избора му, е достатъчно да следвате следните няколко прости и лесни правила.

Не избирайте твърде рязък аромат, ако с него ще ходите на работа. Той може да дразни колегите ви, да им причинява неудобства по най-различни причини, някои от които на вас въобще не могат никога да ви минат през ума.

Преди покупката не забравяйте да изпробвате аромата върху себе си. Уханието на парфюмните тестери се разгръща напълно различно за всеки човек. Едно пръскане трябва да се направи върху китката, за да се усети аромата. Може миризмата след нанасянето върху кожата, съвсем да не допадне на потребителя (потребителката). В такъв случай трябва да продължите търсенето.

Когато купувате дамски парфюмен тестер, не бива да пробвате повече от пет аромата - в противен случай всички миризми ще се смесят и по-нататък вече няма да се усещат такива, каквито са в оригиналната си осезаемост.

След нанасянето на аромата върху кожата в никакъв случай не бива да го втривате! Това разрушава композицията на парфюмния тестер и той започва да се чувства с отклонения, погрешно.

Когато избирате дамски парфюмен тестер, трябва да се съсредоточите не само върху собствените си предпочитания, но и върху възрастта. Цветните, плодови, морски аромати се препоръчват за млади жени. По-зрелите дами е добре да се насочат към мускусните, ориенталски композиции, които разкриват цялата дълбочина на техния чар.

По-добре е да избирате дамски парфюмен тестер през първата половина деня, предиобед. Според експерти чувствителността на обонятелните рецептори следобед започва да намалява и става много трудно да почувствате истинския аромат на тестера.

Важно правило при избора на парфюмен тестер е отговорният подход. Трябва бавно, внимателно да изучавате ароматите. В никакъв случай не бива да бързате, защото такова напрежение нарушава осезаемостта на обонятелните рецептори. Не е задължително да си купите дамски парфюмен тестер още в първия ден на подбора. По-удачна идея е да го нанесете върху кожата си и да напуснете магазина. През деня ще усетите уханието на тестера, ще разберете какви чувства провокира то както у вас, така и сред околните. Ако предизвиква само положителни емоции и ви придава самочувствие - на другия ден си заслужава да го купите.

Струйката на парфюмния тестер се пръска от разстояние 15-30 см. Не се нанася върху дрехите, тъй като може да останат петна. Ако пък пръскате аромата от твърде близо, той може да се стори прекалено рязък и да се получи обратен, неприятен ефект.

Дамски парфюмен тестер се избира, като се вслушвате само в себе си и своите чувства (ако не е за подарък, разбира се).

Никой не може да каже на една дама по-добре от нейните собствени чувства какво да избере.

Не е нужно сляпо да следвате модните тенденции, като се опитвате непременно да отговорите на чужди изисквания, а в същото време забравяте за собствените си предпочитания. Изборът на аромат е индивидуален процес. Това е главното, което не бива да се забравя.

Да се подбере най-подходящия дамски парфюмен тестер е цял процес, пълен с изненади. Откриването на перфектния аромат е по-лесно и приятно, ако се вслушате в препоръките на експертите. Така със сигурност ще намери перфектното ухание, което ще ви донесе самочувствие, чувство на радост и вътрешна хармония.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кое-вещество-в-храните-вреди-на-болните-бъбреци

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

тестер парфюмен дамски върху най може подходящия ако чувства аромат случай аромата трябва като бива кожата определим през той добре вас които само как обонятелните твърде това лесно избора следвате url уханието себе рецепт