Стомана и стоманени тръби

Блог, Блог със статии и интересни факти, Бизнес и търговия

24.10.2021 г.    24.10.2021 г.    36 stomanenitrabistomanenitrabi

Стомана и стоманени тръби

Блог » Бизнес и търговия

Стомана-и-стоманени-тръби

Стоманодобива е ключова индустрия в света и цената е от голямо значение за голяма част от индустриите работещи със стомана. Основно тя се използва в строителството и автоиндустрията.

Най-големия производител на стомана в света е Китай с дял около 50%. за сравнение САЩ имат около 10 пъти по-малко производство на стомана от Китай.

В последните години, особенно след 2020 година цената на стоманата е с тренд нагоре, като това се отразява и на бизнесите свързани със стоманодобива. За 2021 година цената е близо 1005 по-висока, отколкото бе в началото на 2020 година.

В момента търсенето в българия е голямо, а цените постоянно се повишават. Цената на метала минава вече 2.00 лева на килограм, като това е тенденция, която се очаква да продължи и занапред, поне в близките месеци, а вероятно и година или повече.

Един от продуктите намерил широка употреба в строителството, ВЕЦ, ТЕЦ, ВиК и друг са стоманените тръби. Те биват основно безшевни, правошевни и спирално-заварени тръби, като най-здрави и устойчиви са безшевните търби.

Клиентите се интересуват, както от нови, така и от стоманени тръбивтора употреба. С течение на времето дебелостенните ртъби запазват голяма процент от своята здравина, така че могат да се използват в редица сфери на строителството. Търсенето на тръби е различно, но основно са нужни за целите за изграждане на конструкции канализации, билбордове, подпорни колони, а също и други детайли в машиностроенето. При едно реновиране тръбите втора употреба могат да станат много близки до новите и да са с запазени качества.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Прахосмукачка-робот-Xiaomi-ROIDMI-EVE-Plus-най-новата-на-параза

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

тръби стомана стоманени цената година употреба като строителството основно търсенето това втора url така около най китай със голяма стоманодобива света голямо могат търби безшевните запазват заварени ртъби биват устойчиви