Проектирането - задължително присъствие

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

26.10.2021 г.    13.11.2021 г.    48 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Проектирането - задължително присъствие

Блог » Строителство и ремонт

Проектирането-задължително-присъствие

В днешното време, което живеем и наложените ограничения, особено в градовете, карат все повече хора да инвестират в строителството на еднофамилни къщи, обикновено в покрайнините на града, които да осигуряват лесен достъп до работни места, а и повече близост до природата и здравословният начин на живот, особено при наличие на малки членове на семейството. След избор на парцел, идва ред на проектирането, което е основа при строителството на къща. То отсигурява всички устройствени комуникационни инфраструктурни решения, без които няма как да почне фактическото изпълнение на съответният обект по ЗУТ.

Когато избирате район, в който да започнете проектиране и строителство на сградата е важно да обърнете внимание на някой подробности, с които ще Ви запознае строителна фирма МД-90 за Вас

- височина на застрояване /кота корниз на сградата/ позволен максимум

- плътност на застрояване, което зависи от района и неговата категория

- процент озеленяване

- интензивност на застрояването

- има ли регулация или не имота /различно ниво на застрояване/

- избор на строител

Нашият съвет е да си намерите фирма-изпълнител, която да може комплексно да Ви осигури материалите, които са по проект, строителната документация успоредно със строежа на къщата, до завършване и въвеждането и в експлоатация.

Повече информация в областта на строителството, ремонтите, комуникациите, строителните книжа и др. може да намерите на сайта и блога ни на адреса за Вас – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Къща-на-село-с-ново-съвременно-излъчване

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

проектирането които строителството присъствие което застрояване задължително повече url може намерите вас фирма сградата избор при строителство особено еднофамилни живеем съвет нашият строител ниво различно имота или регулация