ОБУЧЕНИЯ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ С КРЕДИТИ

Блог, Блог със статии и интересни факти, Курсове и уроци

10.08.2017 г.    10.08.2017 г.    549 ancoragenteancoragente

ОБУЧЕНИЯ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ С КРЕДИТИ

Блог » Курсове и уроци

ОБУЧЕНИЯ-ЗА-ПОВИШАВАНЕ-НА-КВАЛИФИКАЦИЯТА-НА-ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ-СПЕЦИАЛИСТИ-С-КРЕДИТИ

Центърът за обучения „АКАДЕМИЯ” вече стартира организирането на обучения по 21 одобрени от МОН програми. Всяка от тях е обвързана с получаването на един кредит. Програмите са за директори, учители, педагогически съветници, психолози, корепетитори, хореографи, възпитатели. Обученията дават допълнителни знания и умения за оказване на първа помощ, справяне с агресията, училищно самоуправление, разрешаване на конфликти, лидерски умения и др. Информация за програмите можете да откриете в Информационния регистър на МОН - http://iropk.mon.bg/ и на сайта на обучителната организацията - https://ancoragente.com/kvalifikaciq-na-pedadogicheski-specialisti/

За информация и записвания:

info@ancoragente.com

0878 887 139

0876 307 124
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кога-да-използваме-фразеологични-глаголи

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

обучения url специалисти кредити педагогическите квалификацията повишаване com информация мон ancoragente програмите умения регистър можете информационния откриете конфликти училищно самоуправление разрешаване http лидерски