МОЖЕ ЛИ КУЧЕТО ДА БЪДЕ КУПИДОН?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Домашни любимци

22.11.2021 г.    22.11.2021 г.    29 zoopresszoopress

МОЖЕ ЛИ КУЧЕТО ДА БЪДЕ КУПИДОН?

Блог » Домашни любимци

МОЖЕ-ЛИ-КУЧЕТО-ДА-БЪДЕ-КУПИДОН

Стигне ли се до предложение за романтична среща, кучето може да бъде изключителен помощник в изпълнението на този толкова притеснителен ритуал. Нека погледнем истината в очите: какво може да бъде по-привлекателно за една любителка на животните от мъж, който прегръща своя най-добър приятел или играе с бездомно куче в парка? Някои мъже знаят много добре, че тяхното куче привлича жените, докато други могат и изобщо да не забележат този чудотворен факт, но кучето определено може да изиграе ролята на Купидон в съединяването на двама самотни любители на домашните животни. Ето какво могат да научат жените за мъжете от техните отношения с четириногите им любимци.

Той позволява на своето куче да направи първо впечатление

Личността и породата на кучето говорят много за неговия стопанин, преди той да каже дори и една дума. Обикновено човекът, който има куче, се свързва с такива положителни черти, като откритост, вярност и състрадание. Животът с куче демонстрира също грижовната страна на човека, и това, как той взаимодейства със своето куче, може да бъде индикатор за това, какъв съпруг и баща ще се получи от него. Според психолозите, на човек, който задоволява всички физически и емоционални нужди на своето куче и проявява добросърдечие в общуването със своя любимец, може да се разчита – той ще се отнася с не по-малка любов към близките му хора. Ако той отговаря на потребностите на своя любимец – ветеринарно обслужване, къпане, разходки, игри и почистване след кучето – той също с по-голяма вероятност ще проявява аналогична отговорност в отношенията.

Предпочитаната порода на кучето също може да разкрива специфични аспекти от личността на неговия стопанин. Изследване, проведено от британски психолози, показало, че предпочитанието към една или друга порода е свързано с чертите на характера на човека. Стопаните на пастирски кучета с по-голяма вероятност са екстраверти, докато в същото време хората с ловни породи кучета, по правило, са по-емоционално устойчиви. Мъжете с миниатюрни кученца са по-приятни и открити за нови впечатления.

Той използва своето куче, за да се справи с притесненията – неговите и вашите

И за мъжете, и за жените началото на разговора с нов човек може да бъде плашещо. Присъствието на куче помага да се отстранят социалните бариери и облекчава „счупването на леда”. Тази тактика не е останала незабелязана. Много хора получават по-голямо внимание от представителите на противоположния пол, когато са в компанията на своите кучета. И не само самотните млади мъже могат да извлекат изгода от присъствието на кучето – тактиката работи и за мъжете от всяка възраст.

Той използва своето куче, за да си уговори първа среща

Кучетата нерядко установяват отношения помежду си в парка или по време на обучение в специална школа, и това може да доведе до първоначална връзка и за техните стопани. В края на краищата, определянето на дата за следващата съвместна кучешка игра е много по-безопасно, отколкото насрочването на среща от двама души, търсещи романтика.

Не бива да се забравя също, че кучетата могат да предупреждават, когато някой не заслужава доверие. Но те могат и да покажат, кога мъжът е роден защитник, на който може да повериш собствената си безопасност.

Неотдавна британският вестник The Daily Mail, след като анкетирал своите читатели, публикувал рейтинг на породите кучета, които могат да помогнат за намиране на своята втора половинка. Рейтингът, разбира се, е спорен, но в него все пак има рационално зрънце.

И така, за най-добра порода кучета за привличане на жените е призната немската овчарка. Мъж, който споделя живота си с такова куче, знае, как да се погрижи и за бизнеса, и за жената.

Второ място в рейтинга заел голдън ретривърът. Породата е известна със своя добър и нежен характер, което, разбира се, не е съвсем подходящо за куче-пазач, но показва, че неговият стопанин, макар и да не се хвърли в бой за вас, все едно няма да ви изостави.

Лабрадорът заема почетното трето място в този рейтинг. Породата характеризира своя стопанин като надежден и предан приятел.

Четвъртата позиция е за сибирското хъски. Мъжът, който има хъски, е трудолюбив, надежден и винаги готов да дойде на помощ, макар и да е малко грубоват.

Що се отнася до жените, то като най-добри породи за тях са признати голдън ретривъра и лабрадора, очевидно, благодарение на техния надежден и дружелюбен нрав.

За съжаление, анкетата показала, че мъжете смятат стопанките на чихуахуа за глупави и лесно достъпни, а отношенията с тях характеризират като „за една нощ”.

Същото се отнася и за пуделите. Мъжете ги асоциират с капризен и вятърничав характер.

zoopress-bg.com
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

ЗАЩО-СМЪРТТА-НА-ДОМАШНИЯ-ЛЮБИМЕЦ-СЕ-ПРЕЖИВЯВА-ТОЛКОВА-ТЕЖКО

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

куче може кучето той бъде който мъжете могат кучета своето жените своя като купидон много една също стопанин среща този със това порода надежден породата най или има отнася неговия двама използва макар хъски как хора