Малка модулна "енергийна" къща

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

06.12.2021 г.    06.12.2021 г.    116 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Малка модулна "енергийна" къща

Блог » Строителство и ремонт

Малка-модулна-енергийна-къща

1. Защо да изберете едноетажна модулна къща? Тук ще Ви запознаем с нейните предимства и ще Ви дадем полезна информация, която да Ви бъде от полза при нейното реално приложение.

Къщата не винаги е задължително да е разположена върху голяма площ и да е на няколко етажа, според експертите от строителна фирма МД-90 за Варна и област. Остава по-важен самият проект, в който предварително да се уточнят подробностите за начина на живот на собственици, навици и стил. Въз основа на тези данни се проектира наистина дом, който да въплъщава практичност и индивидуалност като присъствие. Ако къщата е на един етаж, ще си спестите и множеството стълби, трудният достъп до покрива и т.н. Предимствата са очевидни. Затова все повече се налага това бързо, качествено и ново модулно строителство на къщи, които при желание могат да се полу-монолитни, частично монолитни в зависимост от предпочитанията на техният притежател.

Стандартното разпределение което винаги се предпочита по принцип е зона в която се разполагат кухня, трапезария, килер, сервизни помещения и след това следва зоната,, в която се намират спалните и са свързани с място за спане и почивка. Кухнята и всекидневната при това разположение обикновено са свързани за да се създава повече простор на стаите, а и по този начин се печели пространство, което се губи при изграждане на две отделни помещения. Но все пак е важно двете помещения да имат вариант да се затварят поне на 50 % с някакво стъклена преграда, висок бар етажерки и т.н. за да могат да се изолират при необходимост. Друга подробност, която дава простор на сградата е нейната височина. Тук може да си позволите малко по-високи стени от стандартните, в комбинация с големи прозорци, през които да влиза повече светлина, ще си създадете един наистина малък замък на Вашите мечти. Това е практично разположение, тъй като отделя все пак двете зони с различна функционална цел и създава нужното спокойствие при експлоатация на жилището.

Повече за модулното строителство на къщи, както и идеи за техният интериор и екстериор, може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Вас на нашия сайт – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Терасата-идеи-за-любимо-райско-кътче

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

при която модулна къща повече това все строителство малка помещения енергийна което разположение който свързани може като един двете техният създава простор къщи които строителна пак могат монолитни фирма наистина тук url