10 неща които правим грешно

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

10.09.2017 г.    10.09.2017 г.    835 vedesignvedesign

10 неща които правим грешно

Блог » Дом и семейство

10-неща-които-правим-грешно

1. Не ценим хората около нас (родители, приятели, жени, гаджета, и познати), ние не сме най великите на света!

2. Подценяваме нещата, които сме постигнали в живота, защото искаме винаги това което нямаме.

3. Не даваме шанс на новото да навлезе в живота ни защото, старото ни се струва познато.

4. Не ядем здравословно, защото сме модерни.

5. Държим се гадно и се правим на лоши, за да подражаваме на фалшиви потребности, и изкуствени хора от които нямаме нужда.

6. Не следваме духовния начин на живот и не виждаме елементарни работи, защото материалното ни е обгърнало, и всичко което се доближава до бог, е „Сектантско”

7. Не мислим за това което не сме направили, а за това което вече сме.

8. Не споделяме, не изразяваме емоции, не се образоваме, защото ние сме … силни!

9. Тъпчем се с хапчета, които ни разболяват повече от колкото ще ни излекуват, и никога не поглеждаме към народната медицина, която е изпитана от векове.

10. Оставям на вас читателите да прецените в кое най-много грешим.

........... Какво ни липсва, и от какво имаме нужда определят хората за които се грижите с любов, а не вие самите. Следователно, ако НЕ уважавате човека до вас и не мислите за него, никога няма да имате нещата от които имате нужда.

Хора живота е кратък и изпълнен с ЛЮБОВ и други сродни чувства, които могат да направят живота ви прекрасен. Не забравяйте че в живота са нужни двама!!! Не ги губете, не им се сърдете, прощавайте им, уважавайте ги, ценете ги, говорете с тях, давайте им това от което имат нужда, и винаги поставяйте на първо място човека който е до вас. И запомнете, човека до вас е вашето отражение.

Изреченията и мислите които са използвани в тази статия са авторски, и подлежат на копиране, с цел осъзнаване на част от нещата в които грешим. Надявам се да съм бил полезен, да съм накарал някого да се замисли, и направи нещо в което не е бил сигурен!

С много Любов

Автор: В. Георгиев
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Време-ли-е-за-подновяване-на-обзавеждането-у-дома

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

които сме което защото живота правим това вас нужда грешно нещата любов неща човека винаги съм никога хора грешим имате мислите нямаме хората ние какво най бил много направят чувства сродни могат прекрасен губете сърдете