Ексклузивно в GeoBg! Плевнелиев младши подражава на баща си!

Блог, Блог със статии и интересни факти, Лични страници и блогове

08.01.2022 г.    08.01.2022 г.    41 js22400js22400

Ексклузивно в GeoBg! Плевнелиев младши подражава на баща си!

Блог » Лични страници и блогове

Ексклузивно-в-GeoBg-Плевнелиев-младши-подражава-на-баща-си

Плевнелиев "Младши" също , както татко си обича женското внимание.

Интересно , че не забелязваме бившата му приятелка-Янчева. Опитахме да разберем какво се е случило,но останахме с опита. Забелязваме ново засилено присъствие на друго момиче. Тази бомба хвърли източник,пожелал да остане анонимен. Пред Geo.Bg той разкрива,че момичето носи името Виктория и е около 14-15 годишна. Младото момиче,обаче освен принца на ,,бял кон" си е спечелила и Росен Плевнелиев , който в началото бил много категоричен , че не иска това момиче до сина си . Най-сигурно е, че Росен Плевнелиев не се бърка между тях и младежите са щастливи.

Източника ни разкрива , че бързо са се "задействали" чувствата помежду им.

Как ли младши ще ръководи бизнеса на татко си?

Да не забравяме,че има две престижни награди от , които едната връчена лично от Христо Попов.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Успешен-с-усмивка

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

плевнелиев младши ексклузивно geobg подражава баща момиче разкрива забелязваме росен татко най щастливи младежите тях между бърка сигурно сина началото това иска категоричен който много бил източника помежду бързо награди