Подарък за моминско парти

Блог, Блог със статии и интересни факти, Подаръци и сувенири

10.01.2022 г.    10.01.2022 г.    147 unikati.bgunikati.bg

Подарък за моминско парти

Блог » Подаръци и сувенири

Подарък-за-моминско-парти

Моминското парти е най-вълнуващото женско преживяване преди сватбата. Най-важните приятелки на булката се събират за щур купон, който ще бъде последен за нея, като мома. В много случаи, след сватбата, булката вече е прекалено заета с новият си живот, съвместно с нейният любим, а на по-късен етап и с най-прекрасните попълнения в семейството – децата. Затова, моминското парти е тъй вълнуващо и важно за женското царство. Като всяко парти и това не може да мине без подаръци за момичето, което е виновно за цялата организация, а именно, бъдещата булка. Бих казал, че на такова парти, изборът на подарък не е от най-трудните задачи. Ще се радвам да дам идеите си за едни незабравими и весели подаръци, които ще могат да заемат местата си веднага, някои на самата сватба, а други в новото семейно жилище. Ще наблегна пак на подаръците от дърво, защото са най-красиви и лъхат на топъл уют. Затова е добре да се насочите към подаръци от дърво за сватба . Една дървена табела с гравирани важни дати от живота на бъдещите младоженци, може да Ви се стори само дъска с цифри, но съм сигурен, че ще означава много за нея. Представете си подредени дати една под друга: датата на тяхното запознанство, датата на годежа им, може би рождени дати и като завършек, датата на сватбата. Бъдете сигурни, че точно този подарък ще бъде окачен на видно място, веднага щом заживеят заедно. Друг подобен подарък е дървена табела с новата фамилия на булката, а над нея, може да има от онези сладки съкращения – мистър и мисис. Този подарък пък, обезателно ще намери място още на самия сватбен ден и гордо ще краси младоженската маса и ще допълва нейната декорация и аранжировка. Ще завърша със една дървена стойка за вино и чаши. Виното е може би най-романтично, любовното питие. Едва ли има двойка, която да не е прибягвала до него, прекарвайки сладки мигове и дълги романтични вечери. Разбира се, че ще е най добре и ако са гравирани имената им, а защо не и кратко пожелание.

Източник: unikati.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

ПЕТ-НАЧИНА-ДА-ЗАРАДВАШ-ЛЮБИМ-ЧОВЕК-ПРЕЗ-2020

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

подарък парти най може подаръци url булката като нея моминско датата една дървена сватбата дати дърво веднага затова сватба този място сладки има unikati моминското http гравирани много добре бъде табела видно дъска щом д