Kaк да организираме кухнята?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

24.01.2022 г.    24.01.2022 г.    72 DiskretDiskret

Kaк да организираме кухнята?

Блог » Дом и семейство

Kaк-да-организираме-кухнята

Кухнята е мястото където създаваме кулинарни вълшебства за себе си и любимите си хора всеки ден. За съжаление обаче, в динамичното ежедневие рядко ни остава време да въведем ред, затова продуктите, съдовете и приборите бързо се трупат по масата, на мивката и в шкафовете, а мястото от своя страна главоломно намалява.

Хаос в кухнята

Ако и във вашата кухня кипят повече хаос и безпорядък, отколкото вкусни специалитети, ви предлагаме няколко лесни съвета за поддържане на безупречен ред в кухнята, така че всичко в нея да бъде откриваемо, лесно достъпно и винаги под ръка.

Най-добре е да започнете с организация на шкафовете. Изпразнете съдържанието им, а след това прегледайте и преценете кое е нужно и кое - не. Изхвърлете или подарете непотребните вещи, а тези, които искате да запазите, групирайте по сходство преди да ги върнете обратно по местата им.

Най-практично е да поставите тези съдове, които най-често употребявате, на нивото на очите или най-много на ръка разстояние, а тези които рядко използвате- някъде нависоко.

Приборите и продуктите, които съхранявате в чекмеджета, можете лесно да организирате с помощта на кутии или буркани, а тежките тенджери, тиганите и уредите, които най-рядко ползвате, е препоръчително да бъдат поставени в най-долните чекмеджета.

На кухненския плот е желателно да останат само нещата, които непрекъснато влизат в употреба по време на готвене, като например ножове, дъска за рязане и кърпи.

Хаос в кухнята 2

Под мивката можете да складирате почистващи препарати, гъби и дезинфектанти, а кофата за боклук също може да наместите наблизо или да подредите някъде отстрани.

Мебелна фабрика „Дискрет“ предлага различни опции за бързо и практично обзавеждане на вашата кухня. Поръчайте от актуалните ни готови кухненски модули или изберете вариант модулна система „Проектирай сам“ с богат избор различни по вид, размери и функционалност шкафове. Предлагаме още и аксесоари електрически уреди за кухня.

Не сте сигурни кой кухненски модул е най-подходящият за вас? Нашите консултанти са на ваше разположение за консултация на тел. +359 899 125 743 или на diskretmebeli@abv.bg.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Нашето-здраве-в-дебелото-черво-5-мощни-билки-ще-премахнат-всички-проблеми

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

най кухнята или които хаос кухня рядко тези kaк организираме практично чекмеджета бързо кое можете ръка под различни лесно предлагаме кухненски вашата url шкафовете мивката някъде приборите мястото време ред продуктите