Югозападна България гръмна. Група мъже извършиха нещо жестоко с възрастна жена

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

27.01.2022 г.    27.01.2022 г.    53 Plami_1991Plami_1991

Югозападна България гръмна. Група мъже извършиха нещо жестоко с възрастна жена

Блог » Други теми

Югозападна-България-гръмна-Група-мъже-извършиха-нещо-жестоко-с-възрастна-жена

В РУ Сандански е постъпило оплакване от 76 – годишна жена от с. Горна Крушица, общ. Струмяни, която съобщила, че е била въведена в заблуждение от група лица, които ремонтирали покрива на къщата и в селото. По данни на подателката на сигнала лицата обещали да ремонтират покрива за 150 лева

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Арест-след-секс-скандал-в-Петрич-между-известен-треньор-и-34-г-жена-заради

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

група жена югозападна гръмна мъже извършиха нещо жестоко възрастна българия покрива url сигнала селото данни подателката https лицата обещали ремонтират лева novini други къщата била ремонтирали които лица заблуждение