Пожар в болница в Силистра тази вечер

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

29.01.2022 г.    29.01.2022 г.    143 Plami_1991Plami_1991

Пожар в болница в Силистра тази вечер

Блог » Други теми

Пожар-в-болница-в-Силистра-тази-вечер

Има пострадал при инцидента.

Огнеборци от Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението в Силистра са потушили възникнало запалване в отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в града. Сигналът е получен в 08:40 часа. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР, предава БТА.

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Ремонтиран-преди-две-годипи-участък-от-път-край-Балчик-отново-пропада-заради-свлачище

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

силистра болница пожар тази вечер url областната сигналът получен часа това съобщиха предава дирекция мвр лечение бта https novini други града отделение активно служба има пострадал при инцидента огнеборци районната пожарна