Български лекар на Острова изтровил семейството на приятелката си със…

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

05.02.2022 г.    05.02.2022 г.    142 Plami_1991Plami_1991

Български лекар на Острова изтровил семейството на приятелката си със…

Блог » Други теми

Български-лекар-на-Острова-изтровил-семейството-на-приятелката-си-със

Дело за право на баща да посещава сина си завърши по неочакван начин – съдът реши, че бащата – български лекар, работещ в британската здравна система, е убил с отрова бащата на приятелката си и е отровил още нея и майка й, но без фатален изход.

Лекарят не е обвинен за това нито във Великобритания, нито в България и след необичайното съдебно решение се работи, включително с българските власти, да бъде подведен под отговорност.

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Страшна-трагедия-с-млад-мъж-в-трамвай-7-в-центъра-на-София

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

български лекар приятелката острова изтровил семейството със url бащата нито работи великобритания българия след необичайното съдебно решение във власти включително българските обвинен бъде подведен под отговорност https novini