Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Директория » Консултиране и посредници

bgruconsultbgruconsult

„BG-RU Consult” Ltd.

Сферата на нашата дейност обхваща следните услуги, които ние можем да ви окажем: - консултантски услуги; - обучение; - посредническа дейност; - търговско представителство и дистрибуция; - реклама, PR и маркетинг; - услуги в областта на вътрешната и международна търговия; - импорт, експорт, реекспорт; - пълен спектър от услуги в областта на недвижимите имоти, включвайки управление, отдаване под наем и други услуги както на промишлени така и граждански обекти; - производство, продажба, преработка на селскостопанска продукция; - транспорт, спедиторски услуги, логистика; - сертификация свързана с изискванията на РФ и митниците; - митническо обслужване; - регистрация на фирми и търговски представителства; - търсене и проверка на контрагенти; - помощ при получаване на жителство; - организация и провеждане на делови срещи, преговори, форуми и т.н.; - писмени преводи на документация от и на всички европейски езици; - устни преводи при делови срещи и съпровождане; - легализация на документи; - изграждане, подготовка за сертификация и поддържане на системи за управление на качеството съгласно изискванията на стандарти ISO 9001, 14000, 22000 и други; - подготовка и съдействие за проверка на стоки за СЕ маркировка; - съдействие при разработване на фирмени документи свързани с безопасност на труда и противопожарна защита; - съдействие при охрана на обекти; - съдействие при наемане на автомобили под наем; - и много, много друго…

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-се-пише-доклад

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

ltd consult посредници консултиране