Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Мода и стил

teddyn1teddyn1

Обувките са важни не само за добрата визия

Изобилието от обувки, което предлага всеки магазин специализиран в продажбата им, както и сайтовете предлагащи обувки онлайн, е огромно. Днес съвременният човек се радва на стотици модели дамски обувки, мъжки обувки и детски обувки, като в по-голямата си част те са италиански обувки, немски обувки, китайски обувки или американски такива. Разнообразието от модели при жените е най-голямо, като за това има логично обяснение. От край време жените си падат по обувките и днес всяка жена не пропуска възможност да зареди гардероба си с още един чифт. Оказва се, че лесно можем да разпознаем характера на един човек според предпочитания чифт обувки, който носи. Това се отнася в пълна сила, както за мъжете, така и за жените. Какво означава ако една жена предпочита да носи обувки с ток? Такава жена е енергична и много импулсивна, а самото носене на високи обувки не се отдава на всяка жена, а още по-малко такива обувки стоят добре на всеки крак и на всяка жена. Логично ако една жена предпочита обувките с висок ток, то тя определено има голямо самочувствие, благодарение на което тя иска да бъде забелязвана и да излъчва сексапил. В същото време един от най-предпочитаните мъжки обувки са спортните обувки. Ако един мъж носи често маратонки, то трябва да знаете, че той вероятно има отношение към спорта и се грижи за красотата на тялото си. Такива мъже са своенравни и държат да привличат вниманието на жените към себе си. Мокасините са често употребявани, както от представителките на нежния пол, така и от мъжете. Ако една жена обича да носи мокасини, то тя е целеустремена. Независимо от трудностите тя ще направи всичко възможно да постигне целите си, като в същото време е сдържана и не обича да споделя. Това важи в пълна сила и за мъжете.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Израилското-царство-не-е-съществувало-твърди-археолог

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

мода стил обувките важни само добрата визия