Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Строителство и ремонт

Mariqna_DqkovaMariqna_Dqkova

Нова и цветна къщата днес

Когато погледнем новото строителство на къщи днес, не може да не отбележим многото цветови гами и тяхното разнообразие от форми, цветове и стилове. За разлика от недалечното минало, когато къщите бяха изключително еднотипни, еднообразни като архитектура, в еднакви цветови гами, най –вече в сиво или бяло а днес къщите вече са като „цветна градина”. Това е така, но само отвън, а когато става въпрос вече за интериор и там нещата се променят. Малко са хората, които непрофисионално искат да експериментират с ярки цветове, тъй като се страхуват да не сгрешат и да се получи обратен ефект вместо перфектна визия на дома в абсолютен кич. Тук нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област ще Ви покажат някой комбинации на интериор, които имат реално приложение и изглеждат не само модерно, уютно, но и притежава свой неподправен стил. Ще видите как акцентите се превръщат в едно невидимо, но запомнящо се присъствие и как може да се освежат така наречените пастелни и „невзрачни” цветове на дома. Няма „модерен” цвят запомнете, има само предпочитан или т.нар. "любим" цвят, който трябва да бъде избран в подходящ нюанс и да се превърне в част от интериора на дома Ви. Така ще се усети вашето присъствие и усещане навсякъде в атмосферата на дома, което е от изключителна важност за да се подчертае неговата индивидуалност, пречупено през Вашата призма. 1. Избор на ярки акценти и какво показват за Вас? -жълт цвят – активен цвят, внася светлина и настроение на дома -червен цвят – не трябва да се пресища с този цвят, той е агресивен и затова неговото присъствие трябва да е ограничено в дома.. -син цвят – „студен”, по скоро балансиращ, придава чувство на спокойствие. Най-важното, което трябва да запомните все пак, е повторяемостта на различни детайли в цветове, но с определена симетричност винаги. Така ще постигнете нужната хармония и баланс на цветоусещането и неговата наситеност и разнообрзие. Повече информация за интериор, екстериор на дома, строителни услуги и ремонти, може да видите на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz

 

Директория » Строителство и ремонт

Mariqna_DqkovaMariqna_Dqkova

Строителна фирма варна МД-90 - строителство на сгради

Строителна фирма МД-90 ЕООД е създадена през 1997г. и предлага на своите клиенти строителни услуги, , включващи всичко от А до Я в строителството

 

Каталог » Строителство и ремонт

Mariqna_DqkovaMariqna_Dqkova

МД-90

Строителна фирма МД-90 за Варна и област - ново строителство на къщи, ремонти, дренажни системи, вертикални планировки, площадкови съоръжения, външни комуникации ВиК, строителен надзор. Изготвяне на строителни книжа, акт 16, проектиране, актове, узаконяване на сгради и др. Гаранции, срокове, сертификати!

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Необходими-ли-са-ролетни-щори-и-какви-са-техните-предимства

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

строителство ремонт фирма сгради строителна варна къщата нова цветна днес