Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Малки обяви » Музика и танци

teennewsbgteennewsbg

Все повече тийнейджъри започват да правят музика защо?

Попитах ме двама тийнейджъри: -Как решихте да направите песен? Памела - Еми бяхме в едно кафе, и ни беше много скучно, и двамата с Персиян, започнахме да си говорим да направиме обща песен, и той се съгласи. -Как процедирахте? Персиян - Един приятел ни написа много готин текст сега е момента да му благодариме, че ни подкрепя. Памела - Бийта ни го направи Калоян Кръстев ще запишеме песента в студиото на Diapason Records -Кажете ни повече за песента Персиян - Песента се казва ДРУГ СВЯТ имаме късмета, че рапъра GreenB ще е в парчето ни! -Кога ще я публикувате Памела - Другия месец записваме понеже още си учиме текста -Пожелаваме ви успех !

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Вреди-и-последици-от-спортните-стимуланти

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

музика правят защо започват повече танци все тийнейджъри