Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Малки обяви » Уеб дизайн и оптимизация

reklamiraimereklamiraime

Фейсбук реклама за бизнеса Ви

Фейсбук e най-бързо развиващата се социална мрежа. Със своите милиарди потребители, Фейсбук съставя една уникална по рода си общност, обединяваща под шапката на социалната мрежа хора, различни не само по демографски признаци, а и по интереси. Именно поради този факт, Фейсбук се превръща в страхотен инструмент за реклама на бизнеса. Ние от NIELSEO предлагаме на своите клиенти професионална поддръжка на Фейсбук страници, като един от най-ефикасните методи за популяризиране на бизнеса, не само във Фейсбук, а като цяло в интернет пространството. Какво точно представлява нашата услуга? - извършваме първоначален анализ и определяме целевите групи на бизнеса Ви - изработваме стратегия за популяризирането и нарастването на аудиторията Ви във Фейсбук - регулярно създаваме уникални, тематични колажи с фирменото Ви лого и съответстващ слоган на дейността Ви - публикуваме колажа във Фейсбук, заедно с подобаващ информационен текст, насочващ към конкретен продукт, или услуга, предлагани от бизнеса Ви - разпространяваме рекламните публикации ежедневно във Фейсбук, съобразно абонаметния пакет и изготвената рекламна стратегия Какви са ползите Ви, избирайки нашата услуга? - рекламата на бизнеса Ви достига до хиляди потенциални клиенти ежедневно - процесът е напълно прозрачен, за да следите в реално време пълния обсег на рекламата Ви - НЕ се обвързвате със срочен договор - получавате фактура за всяка една сума, която ни плащате Свържете се с нас за допълнителна информация, или насрочване на среща в офисите ни в Пловдив и Стара Загора. 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Дневен-хороскоп-11-05-2019

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

реклама бизнеса фейсбук оптимизация дизайн уеб