Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Информация и медии

thepricetheprice

Сравни цените в магазините с новата платформа на theprice.bg

Новото нормално или ситуацията с COVID-19 през 2020 година спомогна за развитието на онлайн пазаруването. Появиха се много нови играчи на пазара, които предлагат разнообразни стоки на конкурентни цени. За да намериш най-добрата оферта из морето от онлайн магазини трябва да направиш интернет проучване, което отнема време. Друг е въпросът как да разбереш дали магазинът от който искаш да закупиш дадена стока е надежден и коректен? [url=https://www.theprice.bg/]Theprice[/url] е интерактивна и иновативна платформа с цел улеснение на онлайн пазаруването. Платформата има лесен и удобен потребителски интерфейс със следните основни функционалности: - Сравнява цените на продуктите в магазините - Предоставя последните новини в сферата на технологиите - Позволява на потребителите да оценят продукт или магазин без регистрация - Предоставя информация за характеристиките на търсеният продукт - Филтрация на продуктите - Търсене в платформата Платформата използва иновативна технология, за да поддържа цените на продуктите актуални и е напълно независима от магазините за които предоставя информация. Това ни предоставя динамика и бързина. Предложете магазин и ние ще се постараем да го добавим. Сравни цените в магазините с помоща на [url]https://www.theprice.bg/[/url] платформата. Спестете време и пари, когато искате да намерите най-добрата оферта за вас!

 

Директория » Информация и медии

thepricetheprice

Сравни цените в магазините - Theprice.bg

Намери най-добрата цена сравнявайки цените на продукти от водещи магазини за техника. Научи последните новини свързани с технологиите.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Бетон-и-пукнатини-технологични-решения

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

магазините theprice информация цените сравни медии новата платформа