Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Дом и семейство

ivanatanassovivanatanassov

Какъв гранитогрес за баня да изберете?

Гранитогрес е може би един от най -търсените материали за декорация на баня. Благородният му външен вид и техническите характеристики привличат много собственици, търсещи качествени ремонти. Трайност, здравина, естетика, гарантирана устойчивост на влага, безопасност - това са основните свойства на материала, въз основа на който е избран. Нехлъзгащ се порцеланов гранитогрес в банята Не е тайна, че не цялата гама керамичен гранит може да се използва в декорацията на помещения с висока влажност. При вземането на решение за избора е необходимо да се вземат предвид: • Нивото на влажност на помещението означава, че изборът трябва да бъде в полза на нехлъзгащи се плочки; • Здравина - материалът трябва уверено да издържа на механични удари, драскотини, всяко силно напрежение; • Устойчивост на агресивни вещества - подът (а често и стените) впоследствие ще бъде подлаган на често почистване с помощта на химически препарати; • След отстраняване на петна от различни видове, повърхността не трябва да губи своята привлекателност. Всички горепосочени характеристики се притежават от порцеланови каменни изделия с нехлъзгаща се повърхност. Порестостта на този вид покритие е ниска, съпротивлението е високо. При декорирането на баня се вземат предвид площта и размерът на самата плочка. Ако облицовката се извършва в малка баня, тогава е по -подходящо да се използват средни или малки елементи, тъй като големите плочи в такова пространство ще стеснят вече малка баня. В просторна баня се използват плочки от всякакъв размер за декориране на стени и подове: малки, средни, големи. Разрешен е всеки формат. По принцип стените са декорирани с керемиди от полиран или остъклен порцеланов камък. Той перфектно отразява светлината, разширява пространството в малки стаи. Има огромен брой фирми за производство на гранитогрес за баня. Качеството на продуктите също е много различно. Голямо разнообразие може да намерите в geraka.com и то на достъпни цени! Порцелановият гранитогрес е идеален за облицовка на стени и подови настилки в банята. Той се справя добре с влагата, издръжлив е, има респектиращ вид. Избирайки го за баня, е по-добре да закупите скъп и висококачествен материал. Тогава той ще зарадва повече от едно десетилетие. Грижи за гранитогрес в банята Първото почистване на повърхността от гранитогрес се извършва веднага след края на полагането - петна от лепило и фугираща смес се отстраняват внимателно с мека гъба, напоена с силно разреден хлороводород. Подходящи методи и продукти за грижа за порцеланови каменни изделия са: • сухо отстраняване на прах и пясък с прахосмукачка; • влажно почистване на ръцете с мека кърпа или гъба с помощта на сапунен разтвор. При правилен подбор и придържане към технологията на полагане материалът ще издържи много десетилетия, докато поддръжката на керамичните плочки от порцелан ще изисква минимална поддръжка.

 

Блог » Дом и семейство

ivanatanassovivanatanassov

Как да изберем пвц дограма от фирми за дограма София

Пвц дограмите са гореща тема на нашето време в строителната индустрия. Всъщност всички знаем, че през последните години има силна културна чувствителност към околната среда и климата. Следователно прозорците и вратите са от голямо значение, тъй като повечето топлинни загуби в сградите се дължат на лошо функциониращи прозорци. Така че нека да разгледаме ползите от съвместната подмяна на прозорци в един дом, като обърнем особено внимание на цените на PVC дограмата от фирми за дограма София. Ролята на прозорци и врати в строителството, материали и модели Днес накратко ще говорим за материалите на пазара и ще се съсредоточим върху PVC и неговата цена. В момента живеем предимно в сгради от следвоенния период до 80-те години включително. По принцип това са технологично лоши елементи, които не са в състояние да запечатат добре пространството, в което се намират, освобождавайки много топлина през зимата и позволявайки на летните жеги да проникнат в жилищните ни помещения, прегрявайки ги. Но не се паникьосвайте: в този сектор напредъкът е наистина невероятен и днес можем да инсталираме певеце дограма от различни фирми за дограми, чиято изолационна способност е сравнима с тухлена стена! Основните използвани материали са: 1. дървени рамки 2. алуминиева дограма 3. PVC дограма 4. стоманени рамки Какво е PVC? PVC е съкращение, което означава PolyVinylChloride и е резултат от изследвания в химическата промишленост. Това е материал със значителни термични възможности, но няма достатъчно висок модул на еластичност, който да гарантира адекватни структурни свойства за предназначението му. Следователно в него е вградено стоманено ядро, което му придава подходящите механични свойства. Плюс това, PVC е изключително издръжлив и затова решава проблема ви с поддръжката. Това, както знаете, е болезнено място в случай на дървени рамки. В допълнение, PVC може да бъде боядисан според нашите желания и може да симулира други материали, като ефект на дърво, сега с голям реализъм. Към това добавяме, че това е икономически много конкурентен продукт, който може да намерите във всяка фирма за дограма. И така, за да обобщим, имаме: Високи енергийни характеристики - те също трябва да се имат предвид във връзка с качеството на монтираното стъкло; Висока якост; Минимална поддръжка, изключваща рутинното периодично почистване; Универсална естетика; Намаляване на разходите. Потърсете дограма в София и се уверете в нейните ползи!

 

Блог » Дом и семейство

ivanatanassovivanatanassov

Услуга ремонт на рамки на прозорци

Имате проблеми с отварянето на прозорци? Когато са отворени, трябва ли да използвате пръчка или друга помощ, за да не се затварят? С напредването на възрастта ви прозорците бавно се разпадат и това може да се случи по ред причини, като например вида и размера на прозорците, излагането на различни елементи, както и метода на инсталиране. Замъглените рамки могат да бъдат резултат от внезапни промени в температурата или тежки метеорологични условия. По-тъмните ПВЦ прозорци привличат повече топлина от светлите, така че могат да имат по-голям шанс за огъване. PVC рамките стават меки, когато са изложени на слънце и могат да се деформират при заключване и охлаждане. Всеки от тези проблеми показва необходимостта от ремонт или подмяна на прозореца. Влошаване на кондензацията поради кондензация Може да сте забелязали, че отвътре във вътрешността на прозореца ви се образува конденз, когато влажността е висока и това е добре. Ако влажността е ниска и все още виждате вода, която преминава през прозореца, имате проблем. Същото важи и за размазването между прозорците. Тези условия показват, че има проблем и че прозорецът не е правилно изолиран. Външният въздух никога не трябва да прониква във вътрешността на дома ви. Ако дървеният ви прозорец е натрупал конденз за известно време, тази излишна влага се събира по рамката на прозореца и вероятно капе надолу по стената. Цялата тази допълнителна вода ще доведе до срутване на прозореца ви. Изтичането на прозорци не изглежда да ви притеснява особено, особено ако това се случва само когато вали или е студено. Но освен структурни повреди на прозорците, вие също можете да бъдете изложени на риск от растеж на плесени. Дори и да не видите плесен, растяща по стената, вероятно ще намерите малко в стената. Това може да представлява риск за здравето за вас и вашето семейство, така че е важно да разрешите теча, като подмените прозореца възможно най-скоро.

 

Блог » Дом и семейство

ivanatanassovivanatanassov

Съществува ли перфектната мивка за баня

Банята е част от нашия дом, където можем да се отпуснем и да търсим спокойствие и релакс. Правилният избор на санитарен фаянс звучи като трудна задача, но това е само на пръв поглед. За да направите тези помещения от вашия дом пълни с вкус, трябва да имате остър поглед към детайлите. Мивката за баня е неразделна част от това, което трябва да е налице в тази част на жилището ви. Многообразието от цветове и нюанси при умивалниците е впечатляващо. Без значение какъв стил искаме да постигнем, гарантирано ще успеем. Българският пазар предлага мебели за баня на родни и чуждестранни производители. Цените варират според качеството, но никак не е невъзможно да намерите красива и качествена мивка за баня на изгодна цена. Длъжни сме да кажем, че не е маловажно да се поинтересувате от материалите, от които са направени мивките. Най-често се изработват от: - Порцелан - Оникс - Камък - Мрамор Разбира се, търсенето на подходящия умивалник неминуемо ще ни доведе до друг избор, а именно каква да е формата му. Класическият овален умивалник вече е все по-малко предпочитан пред алтернативите. От друга страна това е нормално, защото има много други форми - купа, мида, лодка и т.н. Когато имаме такава свобода, въображението определено ще бъде стимулирано. Всяка от гореизброените форми ще внесе модерно усещане в помещението. Струва си да се спомене, че традиционната овална мивка, която ни е много позната, не винаги е много по-евтина от съвременните й алтернативи. Цените варират и зависят от много фактори. При всички положения е по-добре да търсите не перфектната мивка, а най-функционалната. Най-популярните марки са: Sanindusa, Karag, ESPE, Roca и др. Изборът на мебели за баня е част от цялостния интериор. Тук причисляваме и смесителите. Въпреки че не попадат в категорията на санитарния фаянс, те са задължителна част от мивките за баня. През последните години все повече се предпочитат не тези с две отделни кранчета, а тези с една глава. Спокойно можем да кажем, че причината е в пъти по-лесното им използване.

 

Директория » Дом и семейство

ivanatanassovivanatanassov

Доставка на цветя | Top Flowers

Доставка на букети и аранжировки от цветя. Свежи цветя на посочен от клиента адрес. Експресни поръчки и доставка в същия ден на цветя в София.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-вкараме-картите-ни-за-отстъпка-в-нашия-iPhone

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

дом семейство баня дограма рамки top цветя доставка мивка перфектната съществува прозорци софия ремонт услуга фирми пвц изберем как изберете гранитогрес какъв flowers