Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Полезни съвети

DiamondLoveDiamondLove

КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА СЕ ОБЪРНЕМ Към Агенция За Запознанства и как да си Спестим Много Време и Негативни Емоции

1. Общоприетото разбиране, че нормалните връзки, се създават само по естествен начин. 2. Несигурността 3. Мнението на хората 4. Мисленето и действията на автопилот 5. Приемането на информацията и мнението на болшинството хора, защото така е по-лесно и спестява усилията ги да проучим сами. Или казано по друг начин „включване на автопилот“. Когато обаче информацията, която се шири сред хората е грешна – какво се случва, автопилотът не ни води в желаната посока, времето неусетно се изнизва между пръстите ни и това създава у нас още по-голямо недоволство, разочарование и уязвимост.Ако обаче сме достатъчно мъдри, когато осъзнаем, че информацията, която получава автопилотът е грешна,ние можем да се освободим от него и сами да поемем контрола. Най-добрата ни защита в подобни случаи еда можем да разпознаваме навреме грешните данни той. 6. Единия от варианти, в които автопилотът ни вреди, е когато се възприема мнението на повечето хора дори и изопачено, че надеждни отношения между мъж и жена могат се случат по-естествен начин или е чист късмет. А дали не можем да поемем този късмет в собствените си ръце и ние да го управляваме, както е най-подходящо за нас. Тъй като автопилотът може да бъде изключван пожелание, ние можем да го използваме до момента, в който разсъдим, че ни вреди. Това е моментът, в който трябва ние да поемем контрола и да направим, това което е най- правилно за нас. 7. Друга грешка – приемаме, че щом много хора мислят по определен начин, те сигурно знаят нещо, което ние не знаем. В такива моменти се чувстваме несигурни и се доверяваме сляпо на колективното мнение. Много често обаче............ПРОЧЕТИ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК: www.diamond-love-meet.com и още полезни статии и е- книжки, за всички, които все още търсят своята половинка

 

Директория » Дом и семейство

DiamondLoveDiamondLove

Агенция за запознанства в София➤Diamond Love➤Доверието е важно

Да открием заедно подходяш партньор за теб➤Защо да го търсиш по-трудния начин➤Diamond➤Love➤Агенция за запознства➤Потърси ни ☎ 088 5555-805

 

Каталог » Дом и семейство

DiamondLoveDiamondLove

Diamond Love - Агенция за сериозни запознанства в София

В агенцията членуват НЕОБВЪРЗАНИ дами и кавалери, които живеят в София и търсят своята половинка, за да създадат семейство. Целта ни е да свързваме хора, които не са твърде различни помежду си, хора които имат сходни интереси, разбирания и очаквания.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-подредите-колата-си-за-дълго-зимно-пътуване

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

агенция запознанства love diamond софия семейство дом полезни емоции важно доверието време негативни съвети много спестим как към обърнем пречи какво сериозни