Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Авто-мото

djborodjboro

Как да изберем подходящ крик за кола?

В момента производителите предлагат различни крикове за автомобили за обслужване на превозни средства с различна товароносимост. За да може да направите правилен избор, трябва да знаете основните видове крикове за коли. Според принципа на работа на повдигащия механизъм, криковете могат да бъдат: Механични - те се предлагат в успоредник, сгъваем и лост (последният е изключително рядък). Повечето съвременни автомобили вече са оборудвани с механични крикове. Те се използват за обслужване на автомобили до 2 тона и са лесни за използване и поддръжка, надеждни и малки, което означава, че могат да се съхраняват в багажника на автомобил. Хидравличен - те се делят на: телескопични, лостови и плъзгащи. Основата на телескопичния хидравличен крик е хидравлично бутало с лостов крик - лост, повдигнат от хидравличен цилиндър. Хидравличните крикове се използват за автомобили с товароносимост от 2 до 5 тона. За превозни средства с товароподемност над 5 тона използвайте мощни хидравлични крикове. Такива крикове обикновено се използват в автосервизи и гаражи. За да изберете правилно крик за кола, вземете предвид следните показатели: тегло на автомобила, размери и характеристики на автомобила, удобство, цена. Най-общо казано, повечето автомобили използват малки хидравлични крикове, които не изискват особена физическа сила и са лесни за използване. При обслужване на големи превозни средства, включително седани и камиони: джипове, миниванове, ванове, автобуси и др., Струва си да използвате плъзгащ се или лостов хидравличен крик. Този крик може да повдигне колата до 60 см.

 

Блог » Дом и семейство

djborodjboro

Как да изберем подходящ винтоверт?

Винтовертите са удобен домакински инструмент, който можете да използвате за ремонт на дребни проблеми в къщата. Освен това ще ви помогне да спестите пари, когато сами поправяте проблеми, вместо да наемате някой да го направи. Преди да закупите винтоверт, помислете за какво точно ще го използвате. До вземането на решение за покупка на точния модел винтоверт трябва да преминете през няколко неща. Едно от тях е, помислете за нейните предимства и недостатъци. Също така помислете какви критерии трябва да вземете предвид при избора на винтоверт, както и местата, където можете да намерите тези електроинструменти. Освен това вземете под внимание разходите при решението си. За да ви помогнем във вземането на решение, в следващите редове ще опишем основните типове винтоверти, които се предлагат на пазара. Електрически Винтоверт Електрическите винтоверти обикновено имат кабели, които се включват в електрически контакт. Това улеснява използването на голяма мощност. Просто трябва да го включите, за да го използвате. Предимството е, че не е нужно да се притеснявате за времето за захранване, недостатъкът е че ще ви е необходим източник на захранване наблизо, за да функционира. Акумулаторен Винтоверт Малък по размер и по-лесен за транспортиране и боравене, акумулаторният винтоверт има по-малка мощност от този с кабел. Той все още предоставя възможност за изпълнение на различни задачи. Както безжичните, така и кабелните отвертки имат прилики - и двете имат взаимозаменяеми накрайници и различни нива на мощност. Ударен Винтоверт Ударните винтоверти са специално предназначени за професионалисти. Те осигуряват значително количество въртящ момент, което улеснява завъртането и развиването на големи и дълги винтове. Това се дължи на ударния механизъм в конструкцията им, завъртането и развиването на големи винтове е по-бързо и по-лесно от нормалното. Като цяло винтовертът е невероятно полезен инструмент, който не изисква много усилия за използване. За да извлечете максимума от използването му, е важно да проявите внимание и сръчност при боравене с него.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какво-прави-специалистът-по-логистика

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

как изберем подходящ авто мото крик кола дом семейство винтоверт