Каталог

Каталог на фирми, стоки и услуги

Каталог » Други теми

djillasdjillas

Ecohamali - Доверете се на нас за безпроблемно преместване!

Предлагаме бързо, евтино и качествено преместване на дома, офиса или магазина ви. Нашите опитни хамали ще се грижат за вашите вещи с внимание и ще ви спестят време и усилия. За повече посетете ecohamali.com

 

Каталог » Магазини и аукциони

raybarraybar

Beautymall

Професионална козметика за коса, лице, тяло, маникюр и грим на най-известните и доказани марки в света. При нас може да се сдобиете с всичко нужно, за да поддържате косата и лицето си в ослепителен вид. Поглези се с нашите невероятни продукти. В BeautyMall ще намериш огромно разнообразие от боя за коса, шампоани, маски за коса и балсами на изключително изгодни цени. Освен богатия избор от високачествени продукти за коса в нашия онлайн магазин ще намерите луксозна козметика за лице на най-добрите марки в света, уреди и аксесоари за маникюр и педикюр, маркова кола маска и консумативи, корейска козметика, фризьорско и козметично обурудване. Предоставяме ви бързо и коректно обслужване, възможност за безплатна доставка за поръчки над 70 лв, както и опция за получаване от салоните ни за коса в Paradise center и Дианабад.

 

Каталог » Авто-мото

roadhelp.bgroadhelp.bg

Пътна помощ 24/7 НИКСИ 2016 ЕООД - Репатрак денонощно 24/7 София и България

Денонощна пътна помощ репатрак София за цялата страна Пътна помощ , Репатрак за София и страната 24/7 на конкурентни цени, достъпни за всеки - София и страната Обадете се сега и получете оферта. Пристигаме за 30 мин! Ако сте изпаднали в беда просто се свържете с нас ☎ 0876 20 81 40 Репатриране на катастрофирали, повредени, закъсали или превоз т.А до т.Б. на коли, джипове, мотори, бусове, ванове, кемпери, строителни машини и техника, камиони и други ППС, до 7,5 т. Посетете сайта ни за повече информация Превозваме и електрически автомобили и се грижим за всичко, което ни поверите.

 

Каталог » Здраве и медицина

jorojordan22jorojordan22

Издателство "Вдъхновения"

Vdahnovenia.bg е издателство, специализирано в издаването на полезни книги, споделянето на готови рецепти и идеи, както и провеждане на индивидуални консултации за взаимопомощ. В сайта на Vdahnovenia.bg се предлага разнообразие от книги по различни теми, обвързани с емоционалното и физическото здраве. Издателството споделя единствено проверени заглавия и концепции, стимулиращи здравословния начин на живот и справянето с ежедневните проблеми по естествен начин. В издателството Vdahnovenia.bg се предоставят готови решения за трансформация на начина на живот – изход от всяка трудна ситуация посредством обогатяване на човешкия опит. За всеки читател в сайта се предлагат креативни и интересни заглавия, с които да се осигури богато познание и отговор на всеки важен въпрос.

 

Каталог » Други теми

officeoinkofficeoink

ОИнк ООД

Създадохме oInk през 2022г. с предназначението да бъде платформа улесняваща намирането на бизнеси около Вас, но едновременно с това да дава възможността за обратна връзка и лесна комуникация. В нашата платформа ще намерите бизнеси не само за настаняване като хотели, но също така и всички видове ресторанти и магазини за пазаруване, които искате да посещавате. Разбира се, споменаването на бизнес не е напълно достатъчно, за това сме създали възможността посетителите ни да разглежда реални отзиви за дадена локация и да осъществяват връзка с избрания от тях бизнес. Осигурявайки това ние гарантираме една добра и стабилна база, на която клиентите могат да направят най- добрия избор за себе си. От друга страна, предоставяме и нещо за самите бизнеси - можете да промотирате и развивате Вашия профил с нашата платформа, и по този начин да си осигурявате повече клиенти и посещаемост!

 

Каталог » Авто-мото

jorojordan22jorojordan22

StreetHelp.bg - денонощна пътна помощ в София и страната

Фирмата Streethelp.bg се специализира в сферата на Пътната помощ и репатрака. Компанията е създадена в град София, но от години развива бизнеса си и го разширява до обслужване на клиенти до 1000 км обхват от столицата. Мисията на фирмата е да се утвърди като коректна и надеждна, затова се позиционира с най-ниските цени в бранша и безкомпромисно качество на услугите. Streethelp.bg предлага богата гама от услуги в отговор на всякакви извънредни ситуации на пътя. Фирмата предлага аварийни услуги като вадене на заседнали или обърнати превозни средства в дерета и канавки. Освен това, компанията може да извърши автосервиз на място. Той се състои в отстраняване на технически проблеми като смяна на ремъци, гуми, провизии и консумативи. За извънредни ситуации на пътя Streethelp.bg предлага още подаване на ток и доставяне на гориво. Други услуги на компанията са извършване на автодиагностика като разчитане, следене и изтриване на грешки от контролера. Фирмата още се занимава с оказването на съдействие при преминаване на ГТП, регистрация в КАТ и преминаване на ГТП. За да осигури най-високото ниво на обслужване, Streethelp.bg предлага редовни намаления и персонализирани отстъпки за лоялните клиенти. В допълнение, фирмата предоставя гаранция за безопасността на превозните средства по време на качване, транспортиране и сваляне.

 

Каталог » Авто-мото

din5555din5555

Магазин за Акумулатори Пловдив

Магазин Акумулатори в Пловдив: Гаранция за Качество и Професионално Обслужване Магазините за акумулатори в Пловдив предлагат обширен асортимент от висококачествени батерии за автомобили, подходящи за различни марки и модели. В тези магазини можете да се възползвате не само от разнообразие на продуктите, но и от професионалната консултация и техническа помощ. Нека изследваме какво предлагат тези магазини и как можете да изберете най-подходящата батерия за вашия автомобил. H2: Разнообразие от Акумулатори за Всеки Автомобил Магазините за акумулатори в Пловдив се грижат за нуждите на различните автомобилни собственици, предоставяйки разнообразие от акумулатори с различни капацитети, размери и технологии. Това включва конвенционални акумулатори, подходящи за повечето автомобили, както и по-специализирани модели като AGM и EFB, предназначени за автомобили със старт-стоп системи. H3: Професионална Консултация и Индивидуален Подход Една от ключовите предимства при покупка от магазин за акумулатори в Пловдив е професионалната консултация, която можете да получите от обучените специалисти. Те могат да ви помогнат да изберете батерия, отговаряща на изискванията на вашия автомобил и стил на шофиране. Индивидуалният подход ви гарантира, че ще получите точното решение за вашите нужди. H4: Гаранция и Сервизно Обслужване Магазините за акумулатори в Пловдив предоставят гаранция за своите продукти, което е важно осигурителство за вашия покупки. В случай на евентуални проблеми, може да се възползвате от сервизното обслужване, което обикновено включва замяна или ремонт на батерията. H5: Аксесоари и Оборудване за Акумулатори Освен батериите, магазините предлагат и различни аксесоари и оборудване за акумулатори. Това включва зарядни устройства, тестери за батерии и други продукти, които подпомагат поддръжката и продължаването на живота на вашия акумулатор.

 

Каталог » Здраве и медицина

megadentmegadent

Специализирана дентална клиника Бушкалова

Дентална клиника Бушкалова (Мегадент & МДЦ Естетика) е създадена през далечната 1992 г. в Стара Загора. Клиниката разполага с отлично оборудвани зъболекарски кабинети, операционна зала, в която в правят операции под пълна анестезия и зъботехническа лаборатория (CAD-CAM система за прецизна изработка на циркониеви коронки). Предлагани услуги в клиниката: Естетична стоматология – поставяне на порцеланови фасети, циркониеви коронки, бондинг; Имплантология – поставяне на единични импланти, 4 импланта и фиксирана протеза при тотално обеззъбяване; Детска стоматология – нежна грижа за най-малките пациенти, психологическа подготовка и обучение на родители по детска орална хигиена; Ортодонтско лечение – поставяне на брекети, алайнери и трейнъри, вземане на отпечатък посредством интраорален скенер; Орална хирургия – екстракция на зъби, отстраняване на кисти, хирургично лечение на гранулом, отстраняване на туморни образования, поставяне на импланти; Ендодонтско лечение (лечение на коренови канали) – съвременно лечение под микроскоп; Пародонтология – лечение на възпалени венци, пародонтална хирургуя, открит и закрит кюретаж; Протезиране – изработка и поставяне на протези, силиконови протези, фиксирани протези с импланти; Козметична стоматология – професионално почистване на зъбите от плака и зъбен камък, посредством иновативната швейцарска технология Guided Biofilm Therapy; Професионална дентална рентгенова диагностика. Клиниката разполага с най-модерно стоматологично оборудване – Високоенергиен дентален лазер Er:YAG на LiteTouch, високоенергиен диоден лазер, терапевтичен лазер, смарт-ендомотор, ендодонтски микроскоп, интраорален скенер, хирургичен апарат Piezomed и още много. Освен това в Дентална клиника Бушкалова разполагаме и с модерна апаратура за професионална рентгенова диагностика – Дентален компютърен томограф от ново поколение Green 21 и рентгенов кугел EzRay Air. Благодарение на техниката, с която разполагаме можем да правим много по-точни и висококачествени панорамни изображения, които впоследствие подобряват значително диагностиката. За да постигаме добри резултати и да имаме доволни клиенти разчитаме на най-ценният си актив – хората. Екипът на Дентална клиника Бушкалова е изграден от доказани професионалисти, които са готови на всичко, за да върнат блестящата усмивка на своите пациенти. Екипът ни включва д-р Диана Бушкалова – основател на клиниката специалист по обща и детска дентална медицина, д-р Стефан Иванов – стоматолог, д-р Бирсен Кахраман – стоматолог, д-р Милиц Арсовска – стоматолог, Иван Палийски – зъботехник. Клиниката се намира в центъра на град Стара Загора на улица Антон Марчин 51. Стара Загора се намира точно в центъра на България и поради това е много подходяща дестинация за пациенти от цяла България.

 

Каталог » Здраве и медицина

internetreklamainternetreklama

Лечебни масажи Варна

Лечебни масажи Варна се прилагат с цел профилактика и освобождаване на натрупаното мускулно напрежение. Те представляват въздействие върху по-дълбоките слоеве на мускулната и съединителна тъкан. Лечебният масаж обръща по-детайлно внимание на проблемните зони. За целта се използват различни лечебни техники и специални похвати като кинезитерапия и акупресура. Обездвижването и заседналия начин на живот водят до образуване на сраствания, които възпрепятстват правилното кръвообращение и водят до болки в мускулите и ставите. Лечебният масаж има терапевтичен ефект при различни травматични и вътрешни заболявания, при проблеми с опорно-двигателния апарат, обща скованост на тялото, болки от ошипяване, хронични болки във врата, плексит, невралгия, болка в кръста, болка при дископатия и дискова херния. Освен това се препоръчва когато искате да намалите периода за възстановяване след операция, имате емоционални проблеми, подложени сте на напрежение и стрес или страдате от хронично главоболие, мигрена, тревожност или безсъние.

 

Каталог » Други теми

internetreklamainternetreklama

Elegantz flowers

Любовта е като цвете, което никога няма да увяхне. Тя превръща всеки обикновен ден и малък жест в незабравим спомен. Затова ние от Elegantz Flowers си поставихме за цел да внесем много красота и вдъхновение във Вашия живот. Букети от рози, сапунени рози, луксозни подаръчни кошници, подаръци за рожден ден и още много страхотни предложения ще откриете в нашия сайт – 313.bg. Ние сме посланици на природата и говорим езика на цветята! С наша помощ ще зарадвате любимите си хора с цветен стрък или огромен букет. С помощта на нашите флористи Ви предлагаме най-красивите цветя, най-доброто обслужване и разбира се – експресна доставка до всяка врата. Извършваме доставки на цветя и доставка на букети в цялата страна!

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Изгодно-ли-е-да-пазаруваме-в-интернет

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

други авто медицина теми мото здраве пътна помощ софия преместване специализирана страната магазин акумулатори пловдив клиника дентална streethelp бушкалова лечебни масажи варна elegantz денонощна вдъхновения оод оинк магазини издателство ecohamali доверете българия денонощно репатрак еоод никси нас безпроблемно beautymall аукциони flowers