Каталог

Каталог на фирми, стоки и услуги

Каталог » Образование и обучение

dimiturtodorovdimiturtodorov

ХАРМОНИЯ 1 ООД - център за професионални квалификации и обучения

ХАРМОНИЯ 1 ООД – ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ, КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ НА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ В СФЕРАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО ! ИМАМЕ МНОГО ВАУЧЕРИ ЗА ОТСТЪПКИ ДО 50 ! ! ИЗДАВАМЕ ДИПЛОМИ И СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ! Ние предлагаме: – професионални обучения по над 360 специалности от Списъка на професиите за професионално образование и обучение (СППОО) – присъствена (дневна), дистанционна и смесена форми на обучение – приключване на обучението с държавен изпит по теория и практика Ето част от професиите, за които предлагаме професионални обучения: Животновъд / Растениевъд Лесовъд / Дивечовъд / Рибовъд Ветеринарен / техник или лаборант / Очна оптика/ Дентален асистент /Термални процедури Строителен техник / Строител / Строителен монтажник Електротехник / Електромонтьор Машинен / Техник Оператор или Монтьор / Вътрешни и Външни ВиК мрежи Хотелиер / Ресторантьор Екскурзовод / Аниматор в туризма Помощник – възпитател / Здравен и Социален асистент Брокер – Недвижими имоти /Библиотекар Фризьор /Козметик/ Маникюрист-педикюрист За контакт: GSM: 0898445551 имейл: obucheniqbg@yahoo.com

 

Каталог » Други теми

tetraedartetraedar

Тетраедар

ТЕТРАЕДЪР е основана през 1990 и от тогава специализира в тежко банково оборудване и висок клас сейфове. Производството е базирано в Стара Загора на 4500 кв.м площ. Използвайки най-добрите брави и механизми от Германия и САЩ, ние предлагаме продукти с висока сигурност и адекватна поддръжка. За да сме сигурни в удовлетворението на клиентите си използвахме най-доброто от световния опит, внедрихме управление на качеството по ISO 9001 и подложихме нашите продукти на изпитания по стандарта за Хранилища за ценности EN 1143-1. Сертифицираните продукти помагат на клиентите ни по-лесно да изберат най-подходящия за целта им клас продукт и да постигнат добри застрахователни условия за техните пари и ценности. Политика по качеството Разбираме изискванията и очакванията на клиентите. Стремим се към непрекъснато подобряване на ефективността и ефикасността си. Следим световния опит, технологии и стандарти, учим се от грешките си и вече четвърт век ставаме все по-добри. Отделяме ресурси за развитие.

 

Каталог » Уеб дизайн и оптимизация

georgidigitalspringgeorgidigitalspring

Дигитална агенция DigitalSpring

DigitalSpring е агенция за уеб сайт изработка, дигитален маркетинг, SEO оптимизация и видео реклама. Нашият екип ще предложи индивидуални решения за вашия бизнес, като заедно ще определим правилните канали за реклама, големина на уеб сайта или онлайн магазина, дизайн и ще предоставим подробен план, по който ще работим докато не постигнем желаните резултати. Бизнесът и пренясането му в дигиталната среда е задължителен процес в наши дни. По този начин ще достигате до по-голяма аудитория, ще продавате повече и ще разширите дейността си в рамките на няколко месеца. DigitalSpring има десетки успешни проекти зад гърба си, а клиентите ни продъжават да са такива и след няколко години професионални отношения. Екипът ни е съставен от доказани специалисти по онлайн маркетинг, уеб разработчици, маркетинг координатори, SEO специалисти и копирайтъри. Направете запитването си още сега, а ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. С DigitalSpring не същестуват граници за бизнеса, позиционирайте го в онлайн пространството сега.

 

Каталог » Авто-мото

raybarraybar

Мото магазин BobiMX

В нашият онлайн магазин ще намерите качествена мото екипировка, мотоциклетни части и аксесоари за мотори. Лесна поръчка и Бърза доставка. Без значение дали ви трябва мото яке, каска, ръкавици, ботуши или друг мото аксесоар, ние се стараем да предложим най-доброто за всеки потребител. При нас ще намерите екипировка за мотокрос от световно известните производители 100%, Acerbis, Airoh, Alpinestars, Fox, Leatt и други.

 

Каталог » Уеб дизайн и оптимизация

monky.bgmonky.bg

Мулти Медиа Про ООД - monky.bg

Чрез рекламната платформа MONKY, можете да популяризирате Вашият бизнес и да достигате до потенциални клиенти много по - лесно и бързо. Успехът е на клик разстояние с MONKY!

 

Каталог » Здраве и медицина

raybarraybar

Клиника за дерматология и естетика Derma-Act

Derma-аct е водеща клиника в България и предлага огромно разнообразие от дерматологични процедури, много от които няма да намерите на друго място в страната. Екипът от дерматолози в клиника Derma-Act си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата

 

Каталог » Здраве и медицина

raybarraybar

Медицински център Д-р Калчев

Медицински център Д-р Калчев е оборудван с последен клас, високотехнологична апаратура, но най-важното, което ще намерите при нас е доказан опит, лично отношение и иновативни подходи за решаване на всеки отделен случай в областта на имплантационните неуспехи и спонтанните аборти. Медицински център Д-р Калчев разполага със специалисти в областта на репродуктивните проблеми, гастроентерологията, ендокринологията, имунологията и гинекологията

 

Каталог » Магазини и аукциони

BoschSparepartsBoschSpareparts

Bosch Spareparts

Как мога да идентифицирам моя инструмент? Само въведи номера на типа на твоя инструмент в полето за търсене. Като алтернатива можеш също да търсиш използвайки името на инструмента или директно търсене по каталожния номер на резервната част.

 

Каталог » Финаси и кредити

raybarraybar

ВИВА КРЕДИТ

ВИВА КРЕДИТ e една от водещите небанкови финансови институции в България. Вярваме в нашите клиенти и нашите служители. Убедени сме, че тайната на успешния бизнес е в отношението към тях. Разработваме всички наши продукти и процеси с една единствена цел – да бъдат точно това, от което клиентите ни имат нужда. Държим на бързината и лекотата, но най-вече държим те да вървят ръка за ръка с финансова услуга на световно ниво.

 

Каталог » Здраве и медицина

kongene16kongene16

Re:Gena - генетични изследвания

ReGena е силата да помогнеш на себе си и на хората около теб. Здравето изисква правилната грижа, добри специалисти и усъвършенствани тестове за нашето ДНК. Нашият геном е причината за множество заболявания, затлъстяване и проблеми със здравето, а начинът да предотвратим тези ситуации е като направим консултация със специалисти, които са компетентни в сферата си. ReGena е вашият портал към здравето, а програмите ни по функционалната геномика ще създадат персонализирани програми и действащи решения за много болести. Доверете се на най-добрите специалисти по нутригеномика в България и се свържете с екипа ни, за да продължим дискусията.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Строителната-площадка-условия-за-организация-и-безопасност

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

здраве медицина уеб мото дизайн оптимизация център оод кредит генетични клиника дерматология естетика derma act медицински магазини калчев вива аукциони bosch gena spareparts финаси кредити образование медиа monky тетраедар хармония професионални квалификации обучения други теми дигитална про агенция digitalspring авто магазин bobimx мулти обучение изследвания