Каталог за Стоки и услуги

Каталог на фирми, стоки и услуги в категория Стоки и услуги

Каталог » Стоки и услуги

jorojordan22jorojordan22

МеЛа99 - първокласно работно облекло и работни обувки

Мела99 е онлайн магазин, специализиран в дистрибуцията на дрехи, аксесоари и обувки за работното място. Сайтът включва богата продуктова гама, която прави комфорта и удоволствието в работната среда възможни. Онлайн магазинът Мела99 съдържа облекла и аксесоари според сезона – летни работни дрехи, комплекти, летни гащеризони, къси панталони и т.н. В него има и зимни работни облекла като дрехи от полар, гащеризони, блузи и др. Мела99 предлага и продукти за осигуряване на защита и сигурност на работното място като шапки, каски, предпазни очила и щитове. В интернет магазина Мела99 се предлагат готови решения за оптимизация и улеснение на всяко работно място, независимо от времето, сезона или вида професия.

 

Каталог » Стоки и услуги

hgsonshgsons

Ейч Джи Енд Сонс ЕООД- Пречиствателни станции BIO CLEANER

Фирма Ейч Джи Енд Сонс е официален представител на чешката Envi-pur. Внос, доставка и монтаж на чешки пречиствателни станции за отпадъчни води с технология BIO CLEANER. Пречиствателните станции, които предлага на българския пазар се доказаха през последните 17 години като най-сполучливият продукт в пречистването та отпадъчни води . Технология BIO CLEANER. е най-добрата технология за пречистване на битови отпадни води. Тя е разработена и патентована от чешки учени, а производител на тези пречиствателни станции е чешката фирма Envi-pur. Това е технология, която не изисква никаква поддръжка и пречиства отпадните води без да се добавят никакви консумативи. Пречиствателни станции BIO CLEANER имат издадени всички сертификати за качество както на самата технология, така и на всички останали компоненти , участващи в технологичния процес на пречистване в цялата система. Това са Европейски сертификати, издадени от оторизираниза това институции и лаборатории и са абсолютна гаранция за качествата на тези пречиствателни станции.

 

Каталог » Стоки и услуги

jorojordan22jorojordan22

бебо - Българска натурална козметична линия с грижа за децата

Бебо БГ е българска козметична линия, произвеждаща естествени продукти от Невен. Козметиката на бранда съчетава иновативни природни съставки, които доставят първокласна нежна грижа за най-малките. Марката Бебо БГ се отличава със своите изцяло натурални продукти. Те са изцяло без изкуствени аромати или алергени. Козметиката на марката е изцяло щадяща, с естествени pH регулатори и дълбоко хидратиращи свойства. Продуктите на Бебо БГ са изцяло биоразградими и оставят нулев отпечатък върху замърсяването на околната среда. В продуктовата гама на Бебо БГ има многообразие от продукти за новородени до подрастващи деца – паста за зъби, кърпички, продукти за слънцезащита, антибактериални и влажни кърпички, гелове за зъбки и специализирани перилни препарати. Марката Бебо БГ се грижи за максималното улеснение на родителите, като предлага готови функционални комплекти. Те включват всичко необходимо за качествена слънцезащита и еко промо пакет за пране и почистване. В Бебо БГ се доставя качество, функционалност и първокласна грижа за най-малките.

 

Каталог » Стоки и услуги

jorojordan22jorojordan22

Оптики Vision Express

Визията на оптики Vision Express е да предлагат най-доброто за зрението на своите клиенти, като опровергаят вярването, че цената определя качеството. В продуктовия каталог има слънчеви очила, оптични рамки, контактни лещи и разтвори, както и услугата за оптичен професионален преглед. В оптиките клиентите получават специализирано комплексно обслужване, което цели да им достави естетика и професионална грижа за добро зрение в едно. Потребителите могат да се снабдят не само със своя мечтан модел очила, но и да си набавят всички необходими принадлежности за своите нужди. Оптика Vision Express смело заявява амбициите си да се открои на българския пазар, като разширява непрекъснато своя асортимент и запазва конкурентния си ценови диапазон. Приоритетът на оптиките е да превърнат доброто зрение и качествените очила в привилегия, достъпна за всеки потребител.

 

Каталог » Стоки и услуги

keyservicebgkeyservicebg

dlp - обемни стикери

Производство и дизайн на обемни стикери, ключодържатели, протектори за резервоар. Високо качество на разумни цени.

 

Каталог » Стоки и услуги

keyservicebgkeyservicebg

kluchar.eu

Ключарски и точиларски услуги. Изработка на ключове с роботизирани електронни машини. Ключове с чип. Ремонт на автомобилни ключове, подмяна на сяупени корпуси на ключове, липсващи или скъсани бутони. Аварийна ключарска помощ. Професионално заточване на режещи инструменти

 

Каталог » Стоки и услуги

dawebbdawebb

муувхом еоод

Предлагаме транспорт и хамалски услуги на територията на страната от хамалитебг. * Качване на строителни материали * Изхвърляне на стари мебели * Извозване на строителни отпадъци * Кашони за преместване * Пренасяне на багаж * Транспортни услуги * Пренасяне на тежки предмети

 

Каталог » Стоки и услуги

hamalihamali

Хамали Престо

Хамали Престо е фирма за хамалски и транспортни услуги базирана в София. Предлагаме широк набор от услуги като: Преместване на дома и офиса с опаковане и разглобяване на мебели от професионални хамли със собствени транспортни средства. Преместване на мебели, превоз на багаж за района на София и от столицата към страната. Пренасяне на тежки предмети, стоки, оборудване, домашно обзавеждане, битова и професионална техника, стротелни материали и други. Извършваме транспортни услуги до тон и половина с товарни бусове и камионче с падащ борд. Извозване на стари мебели от жилища в София до депо за отпдъци. Основно почистване на апартаменти от стара мебел,ненужни вещи и други отпадъци. Почистване на мазета и тавани от всякакви биклуци с изнасяне и извозване до сметище. Изготвяме индивидуални оферти с крайна цена. Безплатен оглед на място. Хамали и транспорт с цена на час. Разполагаме с повече от 10 години опит в преместването и транспорта. Хамали Престо е познат и коректен партьор на пазара за хамалките услуги в столицата.

 

Каталог » Стоки и услуги

hamalihamali

Хамали Стоянов

Хамали Стоянов е фирма за хамалски услуги и транспорт. Предлагаме различни услуги като: Извозване на стари мебели от дома в София до сметище. Основно почистване на апартаметни и жилища от стари мебели и други отпадъци с хамали и собствен транспорт. Почистване на мазета, тавани, гаражи от битови и строителни отпадъци. Преместване на дома, мебели и багаж в София и страната. Обикновени транспортни услуги с бус за превоз на багаж, битова техника, лични вещи, домашно обзавеждане и имущество. Опаковане и разглобяване на мебели. Доставка на нови мебели - от магазина до дома. Хамали под наем без транспорт за качване на мебели до етаж и внасяне в жилище при доставка от склад.

 

Каталог » Стоки и услуги

kongene16kongene16

АН99 - Андрей Николов ЕООД - изработка и монтаж на надгробни паметници

Фирма АН99 има солиден опит в проектирането и изработката на надгробни паметници. Екипът ни разбира колко важни са тези моменти за всяко едно семейство и е тук, за да предложи най-добрите решения в каменоделството и изграждането на надгробни плочи в София и България. Нашите специалисти ще предложат адекватни решения за изграждане на гробове от гранит, варовик, мрамор, триплекси и материали, които могат да се комбинират във един финален продукт според вашите очаквания и желания. АН99 разработва надгробни паметници повече от 20 години, още през далечната 1999г. Екипът на АН99 разполага с отлична складова база, технология за рязане, полиране и рисуване на материалите за паметниците и покривките, и ще предложи избор за всеки един от вас. АН99 предлага рисувани портрети, монтаж на надгробни паметници, различни настилки, порцеланови снимки в черно и бяло, варианти с триплекс и още много модели. Ако имате нужда от професионална и безплатна консултация, свържете се с нас на телефони: 0898 465 230 или 0878 825 217. Посетете нашия уебсайт и разгледайте стотици модели на надгробни плочи от гранит, мрамор, триплекс и други материали. Изберете удачната и направете запитване към екипа на АН99. Ние ще се свържем с вас и ще предложим най-добри решения в този важен момент за вас.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Новият-спортен-часовник-Suunto-9

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

стоки услуги еоод хамали надгробни децата оптики vision express dlp обемни стикери kluchar монтаж грижа престо стоянов андрей николов изработка муувхом козметична линия джи мела първокласно работно облекло работни обувки ейч енд натурална сонс пречиствателни станции bio cleaner бебо българска паметници