Каталог за Консултиране и посредници

Каталог на фирми, стоки и услуги в категория Консултиране и посредници

Каталог » Консултиране и посредници

creditriskcreditrisk

КРЕДИТ РИСК КОНСУЛТ

Кредит Риск Консулт е фирма за кредитно консултиране, създадена през 2008г. Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-изгодното предложение за кредит, според Вашите изисквания. Всички банкови оферти на едно място. - намираме възможно най-изгодните условия за Вашия кредит. - договаряме специални условия. - съдействаме с изготвянето и подаването на необходимите документи в банката. - организираме и координираме подписването на договора за кредита. - безплатна консултация. - без такса за предварително проучване. Ще Ви дадем безпристрастен съвет, ще Ви разкрием важни детайли от договорите за кредит

 

Каталог » Консултиране и посредници

jorojordan22jorojordan22

Top Skills Recruitment - агенция за търсене на работа

Top Skills Recruitment е българска водеща фирма в набирането на работен персонал и предлагането на разнообразни професионални позиции за бъдещи служители в различни сфери на действие. Компанията се отличава с професионализъм, новаторство и надеждност. Услугите на Top Skills Recruitment включват предоставяне на насоки и консултации от опитни специалисти, изготвяне на персонализирани услуги спрямо потребностите на бизнеса, както и управление на целия процес по инструктиране, картографиране на пазара, проучване и подбор. Агенцията Top Skills Recruitment предлага иновативни дигитални инструменти, предназначени за измерване и анализиране на качествата, уменията и мисленето на кандидатите за работа. С модернистични подривни подходи агенцията спомага на бизнеси от различни сфери да открият своя перфектен работен кадър. Top Skills Recruitment обслужва интересите на компании в сферата на финансовите услуги, строителството, аутсорсинг и бизнес услугите, логистика и транспорт, маркетинг и продажби, и др. Освен в полза на компаниите, агенцията работи и в интерес на бъдещите служители. Фирмата предлага богат каталог от обяви в различни направления, които да задоволят търсенето и интересите на кандидати от всяка бизнес сфера. Top Skills Recruitment подбира и изготвя надеждни обяви, които да отговарят на посочените изисквания и да снабдят кандидата със сигурност.

 

Каталог » Консултиране и посредници

AdvokatIlievaAdvokatIlieva

Адвокат Славяна Илиева

Юридически и правни услуги на територията на община Разград, правни консултации, юридическа защита, адвокат семейно и наследствено право, адвокат гражданско право, адвокат изпълнително производство

 

Каталог » Консултиране и посредници

bezglobabezgloba

БезГлоба - обжалвай глобите си за превишена скорост!

БезГлоба е първата полуавтоматизирана платформа в България, която предлага бърз, удобен и надежден начин за обжалване на електронни фишове и наказателни постановления, с които е наложена глоба за превишена скорост. Създадохме платформата като коректив на установения досега муден и скъп начин за обжалване на глоби. Освободи се от глобите за превишена скорост и шофирай спокойно БезГлоба.

 

Каталог » Консултиране и посредници

bonm21bonm21

Магдалена Бонев - бизнес консултант

Магдалена Бонев е бизнес консултант със солиден опит в бизнес консултирането, анализ на дейността, изграждането на бизнес стратегии, менторство, подкрепа на предприемачи и стартиращи бизнеси да развият дейността си до нови хоризонти. Магдалена предлага следните професионални услуги: - анализ на дейността - стратегическо бизнес планиране - бизнес оптимизация и продуктивност - менторство и подкрепа С помощта на Магдалена вие ще изградите желаната стратегия за вашия бизнес и ще бъдете крачка напред във формирането на успешен бранд и стратегия за повишаване на ефективността от работата.

 

Каталог » Консултиране и посредници

jobconsultjobconsult

Джоб Консулт ЕООД

Джоб Консулт ЕООД е агенция във Варна, която се занимава с подборине на персонал за една от големите фирми за почистване на домакинства и офиси в Лондон. Фирмата пердлага: - професионално обучение и безплатен курс по английски език - минимален трудов договор от 6 месеца с възможност за безсрочен - гарантирана квартира - заплата от 8 до 11 паунда на час За повече информация или да кандидадствате за някоя от свободните ни позиции Вие може да посетите нашата уеб страница или да се свържите директно с наш служител от Понеделник до Петък на посоченият за целта телефонен номер.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-постъпим-ако-имаме-нужда-от-добър-адвокат

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

посредници консултиране консулт безглоба джоб консултант бизнес бонев магдалена скорост превишена глобите обжалвай славяна илиева адвокат работа търсене агенция recruitment skills top риск кредит еоод