Дианид ЕООД

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Други теми

03.06.2019 г.    03.06.2019 г.    355 dianiddianid

Дианид ЕООД

Каталог » Други теми

Дианид-ЕООД

Основната дейност на фирма Дианид ЕООД е свързана с производство и доставка на LED осветление за промишлеността, бизнеса и дома. Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. София и шоурум, който се намира в гр. София ж.к. Белите брези бл. 27. От началото на 2019г. фирмата предлага на своите клиенти доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение.


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Защо-е-важно-да-използваме-електропастири

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

дианид еоод софия доставка фирмата брези намира шоурум който началото белите своите други теми видеонаблюдение системи клиенти монтаж предлага собствена производство led свързана фирма основната дейност осветление