Център за професионално обучение към Военна академия "Г. С. Раковски"

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Курсове и уроци

28.08.2019 г.    12.09.2019 г.    547 ivo90ivo90

Център за професионално обучение към Военна академия "Г. С. Раковски"

Каталог » Курсове и уроци

Център-за-професионално-обучение-към-Военна-академия-Г-С-Раковски

Лицензиран учебен център

Центъра за професионално обучение към Военна академия притежава лицензия № 2018121425/03.04.2018 г. издадена от Националната агенция за професионално образование и обучение.

Дипломите които издаваме отговарят на всички изисквания на Министерството на образованието и са валидни на територията на всички държави от Европейския съюз.

Обучение по 18 професии

Центъра за професионално обучение към Военна академия е лицензиран за обучение по 18 професии.

Обучение по част от професия

Центъра за професионално обучение към Военна академия провежда курсове за обучение по част от професииите по които е лицензиран.

Ако Вие имате нужда да придобиете допълнителни знания и умения по някоя от професиите, то можете да участвате в специализиран курс по част от професията. В зависимост от курса и учебната програма на Вас ще ви бъде издадена диплома или сертификат.

Валидиране на знания

Центъра за професионално обучение към Военна академия е лицензиран да издава дипломи за посочените професии или за част от професия.

В случай, че имате завършено обучение, преминали сте съответните курсове и покривате държавните образователни изисквания за издаване на диплома, ние можем да Ви издадем диплома по образец на МОН за съответната професия.

Курсове за придобиване на знания по лицензираните професии

В Центъра за професионално обучение към Военна академия се провеждат курсове за придобиване на знания и умения по лицензираните професии.

След успешното завършване на такъв курс или модул Вие получавате диплома или сертификат. Ако покривате Държавните образователни изисквания за съответната професия, ние ще валидираме Вашите знания и ще Ви издадем диплома по образец на МОН. Дипломата е валидна в целият Европейски съюз и Вие ще можете да упражнявате желаната професия.

Тематични курсове

Центъра за професионално обучение към Военна академия се провеждат тематични курсове по лицензираните професии.

Тематичните курсове покриват част от програмата за обучение по съответната професия, като са добавени актуални теми. Програмите могат да бъдат актуализирани и допълнени в зависимост от желанията и изсикванията на курсистите или работодателите.

Специализирани курсове

Военна академия организира и провежда специализирани курсове в областта на националната сигурност, военното обучение, военната история, обща и специализирана езикова подготовка и дигитални умения.

Периодично във Военна академия се провеждат курсове за военнослужещи, цивилни служители от Министерството на отбраната, ръководители и служители от държаванта администрация и служители от частни фирми.

Курсовете са изготвени по изискванията на съответните организации и темите са съобразени с техните специфични изисквания. При необходимост темите и съдържанието на курсовете може да бъде актуализирано или да бъдат разработени нови курсове в съответствие с нуждите на съответния заявител.Телефони за контакти

0884 801 766

02 92 26 583

Интернет страници

Електронна поща

rndcptc@gmail.com

Пощенски адрес(и)

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ № 82 1504 София, България
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Лятото-и-летните-промоции-и-намаления-Къде-да-пазарувам-евтино

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

обучение курсове академия военна професионално към професия или центъра професии диплома част знания лицензиран изисквания център лицензираните служители провеждат умения вие съответната раковски темите можете мон