Магдалена Бонев - бизнес консултант

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Консултиране и посредници

15.04.2021 г.    15.04.2021 г.    371 bonm21bonm21

Магдалена Бонев - бизнес консултант

Каталог » Консултиране и посредници

Магдалена-Бонев-бизнес-консултант

Магдалена Бонев е бизнес консултант със солиден опит в бизнес консултирането, анализ на дейността, изграждането на бизнес стратегии, менторство, подкрепа на предприемачи и стартиращи бизнеси да развият дейността си до нови хоризонти.

Магдалена предлага следните професионални услуги:

- анализ на дейността

- стратегическо бизнес планиране

- бизнес оптимизация и продуктивност

- менторство и подкрепа

С помощта на Магдалена вие ще изградите желаната стратегия за вашия бизнес и ще бъдете крачка напред във формирането на успешен бранд и стратегия за повишаване на ефективността от работата.Телефони за контакти

+359876 122191

Интернет страници

Електронна поща

business@magdalenabonev.com
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-водите-успешно-дела-срещу-Топлофикация

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бизнес магдалена консултант бонев дейността менторство стратегия анализ подкрепа консултиране вашия бъдете посредници желаната помощта вие изградите крачка напред работата бранд повишаване продуктивност успешен във