DMD Design - интериорни панели

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Бизнес и търговия

27.09.2022 г.    27.09.2022 г.    319 jorojordan22jorojordan22

DMD Design - интериорни панели

Каталог » Бизнес и търговия

DMD-Design-интериорни-панели

DMD Design е иновативна и вдъхновяваща фирма, която има за основана цел да внесе стил и уют във всяко помещение. Компанията се занимава с предлагането и инсталирането на интериорни панели, които са най-модерното интериорно решения за вашия дом или офис.

Екипът на DMD Design е съставен от доверени специалисти, които имат над 380 успешно завършени обекта с безкомпромисно инсталирани стенни панели. Това, което отличава интериорните панели за стени на DMD Design, е че те са влагоустойчиви и наподобяват естествен дървен материал. Фирмата предлага стенни панели от Полистирол и от комбинация между дървесни частици, ПВЦ и добавки.

Стенните панели от 100% Полистирол са плътни, леки и изцяло рециклируеми. Панелите за стени от този материал са лесни за работа и монтаж, а щампованото фолио им придава допълнителна издръжливост. Материалът от ПВЦ и дърво е обемен, издръжлив, гъвкав, висококачествен и лесен за монтиране. За да изберете най-добрата алтернатива за интериора на вашия обект, вие ще получите професионални насоки от екипа на DMD Design. На тях можете да се доверите за инсталирането на вашите стенни панели, но и да изпратите запитване за съвети, как да го направите сами.

DMD Design предлага интериорни стенни панели за баня, спалня, кухня, коридор, офис, бизнес сграда или за всяко пространство, на което искате да придадете модернизиран и стилен интериор.Телефони за контакти

+359 878 900 106

Интернет страници

Електронна поща

dmddesign21@gmail.com

Пощенски адрес(и)

бул. Никола Радев 39, Хасково

ул. Янко Комитов 20А, Бургас

ул.Неофит Рилски 18, Варна
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Защо-не-бива-да-разглеждаме-битовите-уреди-с-транспортни-дефекти-и-използваните-като-един-и-същ-вид-стока

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

панели dmd design интериорни стенни или най които инсталирането материал предлага полистирол всяко стени офис бизнес пвц което вашия висококачествен лесен монтиране изберете добрата обемен гъвкав издръжлив интериора дърво