Ейч Джи Енд Сонс ЕООД- Пречиствателни станции BIO CLEANER

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Стоки и услуги

04.01.2023 г.    04.01.2023 г.    28 hgsonshgsons

Ейч Джи Енд Сонс ЕООД- Пречиствателни станции BIO CLEANER

Каталог » Стоки и услуги

Ейч-Джи-Енд-Сонс-ЕООД-Пречиствателни-станции-BIO-CLEANER

Фирма Ейч Джи Енд Сонс е официален представител на чешката Envi-pur. Внос, доставка и монтаж на чешки пречиствателни станции за отпадъчни води с технология BIO CLEANER.

Пречиствателните станции, които предлага на българския пазар се доказаха през последните 17 години като най-сполучливият продукт в пречистването та отпадъчни води .

Технология BIO CLEANER. е най-добрата технология за пречистване на битови отпадни води. Тя е разработена и патентована от чешки учени, а производител на тези пречиствателни станции е чешката фирма Envi-pur. Това е технология, която не изисква никаква поддръжка и пречиства отпадните води без да се добавят никакви консумативи. Пречиствателни станции BIO CLEANER имат издадени всички сертификати за качество както на самата технология, така и на всички останали компоненти , участващи в технологичния процес на пречистване в цялата система. Това са Европейски сертификати, издадени от оторизираниза това институции и лаборатории и са абсолютна гаранция за качествата на тези пречиствателни станции.Телефони за контакти

0886772566

0884179550

Интернет страници

Електронна поща

info@hg-sons.com

Пощенски адрес(и)

Фирмата обслужва цяла България
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какво-прави-специалистът-по-логистика

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

станции пречиствателни cleaner bio технология джи ейч сонс енд води еоод това отпадъчни пречистване сертификати всички издадени тези чешки най pur envi чешката фирма консумативи имат никакви добавят качество както самата так