Изкупуване на стари електроуреди от Норд Холдинг

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Стоки и услуги

29.11.2017 г.    29.11.2017 г.    1988 nordholdingnordholding

Изкупуване на стари електроуреди от Норд Холдинг

Каталог » Стоки и услуги

Изкупуване-на-стари-електроуреди-от-Норд-Холдинг

Заели сте се да разчиствате дома си от стари вещи и неработещи уреди? Не е нужно да изхвърляте всичко, защото можете да спечелите от повечето от нещата. За целта каквото желаете от вашите уреди, можете да го закарате в пунктовете на Норд Холдинг. Те се занимават и с изкупуване и рециклиране на електроуреди, като имат специални депа за съхранение. Така ще подпомогнете бюджетът си и ще се освободите от ненужните вещи.Телефони за контакти

0879 222 864

02 926 59 59

Интернет страници

Пощенски адрес(и)

София 1220, район Сердика, бул. Илиянци N6, Военна Рампа
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Кои-са-съвременните-начини-да-поддържаме-моравата-си

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

изкупуване холдинг норд стари електроуреди можете вещи уреди услуги имат специални като рециклиране пунктовете занимават стоки депа бюджетът ненужните закарате подпомогнете съхранение така освободите нещата неработещи нужно дома