Джоб Консулт ЕООД

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Консултиране и посредници

23.07.2018 г.    23.07.2018 г.    930 jobconsultjobconsult

Джоб Консулт ЕООД

Каталог » Консултиране и посредници

Джоб-Консулт-ЕООД

Джоб Консулт ЕООД е агенция във Варна, която се занимава с подборине на персонал за една от големите фирми за почистване на домакинства и офиси в Лондон.

Фирмата пердлага:

- професионално обучение и безплатен курс по английски език

- минимален трудов договор от 6 месеца с възможност за безсрочен

- гарантирана квартира

- заплата от 8 до 11 паунда на час

За повече информация или да кандидадствате за някоя от свободните ни позиции Вие може да посетите нашата уеб страница или да се свържите директно с наш служител от Понеделник до Петък на посоченият за целта телефонен номер.Телефони за контакти

052600489

Интернет страници

Електронна поща

office@jobconsult.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Фасилити-мениджмънт-в-София

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

еоод джоб консулт или позиции свободните може посетите някоя вие информация паунда заплата час повече нашата кандидадствате страница целта посоченият телефонен номер посредници консултиране петък понеделник свържите