Малки обяви

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения

Малки обяви » Дом и семейство

pochistvanenafurnapochistvanenafurna

Почистване на фурна Варна

Ако обичаш готвенето, но рядко имаш време да почистиш основно своята фурна от хранителните остатъци и мазнини ние имаме страхотно решение за теб. Fantastic Services е фирма във Варна, която предлага множество добри решения и възможности да запазиш своя дом свеж, чист и в отлично състояние. Една от нашите професионални услуги е именно почистването на фурни. Нашите професионалисти, ще направят всичко възможно, твоето готварско кътче да бъде перфектно почистено за да ти върнем удоволствието към готвенето. Всички труднодостъпни места, засъхнала храна и мазни петна, ще бъдат отстранени с нашите екологично чисти препарати и последно поколение почистваща техника. Обади се на телефон 052 953 425 ако живееш във Варна за да запазиш услуга в удобно за теб време или научи повече за нас и нашите предложения в нашият уебсайт. Довери се на Fantastic Services ние доставяме удобство и щастие на нашите клиенти!

 

Малки обяви » Дом и семейство

lenistylelenistyle

Мебели Лени Стайл

Онлайн магазинът на Лени Стайл Ви предлага изключително богата гама дизайнерски мебели от проверени производители. При нас ще получите безплатни консултация и проект във всички физически магазини в североизточна България. Възползвайте се сега от възможността да обзаведете луксозно на ниски цени.

 

Малки обяви » Мода и стил

internetreklamainternetreklama

Подарете перфектен завършек на вашата елегантна визия, като си подарите чорапогащници за Вас и удобство за вашите крака!

Подарете перфектен завършек на вашата елегантна визия, като си подарите чорапогащници за Вас и удобство за вашите крака! Ние от Belioonline сме подбрали специално за Вас селекция от модели чорапогащници с различна дебелина и материя в зависимост от ангажимента и събитието. Чорапогащниците ни са сред най-предпочитаните, като ги предлагаме от различна материя подходяща за всяка цел! Заложете на качеството посещавайки уебсайта на „BELIOONLINE“.

 

Малки обяви » Други теми

nenchovskinenchovski

Товарен бус под наем + шофьор от „Ненчовски“ ЕООД

Ние се грижим за своите клиенти, като предлагаме тясно специализирани услуги, а една от новите ние е „товарен бус под наем“. В услугата сме включили и шофьор, който ще Ви помогне както с пътя, така и обезопасяването на товара. От Вас ще се изисква само да имате здрав екип от хора, които да натоварят буса. Ние ще се погрижим даденият багаж да стигне неповредим. При поръчка на товарен бус под наем от Хамалчо ЕООД, Вие получавате товарен бус + професионален служител от нашия екип за шофьор. Не предлагаме наем само на бус без шофьор. Цените за наш служител са 12лв/час., като той ще помогне с обезопасяването и шофирането. Цените за самите превозни средства са от 20-50лв. в зависимост от размерите на МПС-то – 20 лв./час – Миниван 2м3, 30 лв./час – Микробус 14м3, 50 лв./час – Камион 20м3.

 

Малки обяви » Други теми

nenchovskinenchovski

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ ОТ НЕНЧОВСКИ ЕООД

Къртене на стени е най- търсената ни услуги в катергория "кърти, чисти и извозва", като ние я предлагаме за Област София и останалата част от страната. Работата се извършва от професионален екип с нужните умения и техника. Внимателно разглеждаме обекта преди започване на работи и избираме подходящата техника за съответния материал, който ще трябва да бъде обработен. Ето и ставките, на които работим:- Къртене на стени- Къртене на бетонни стени - Цени от 59 лв./кв. м.- Къртене на панелени стени - Цени от 59 лв./кв. м.- Къртене на тухлени стени - Цени от 35 лв./кв. м.- Къртене на стени от гипсокартон - Цени от 7 лв./кв. м.- Къртене на стени от YTONG - Цени от 14, 50 лв./кв. м.- Къртене на стени от кирпич - Цени от 18 лв./кв. м.- Къртене и извозване:-Къртене, чистене и извозване на бетонни стени - Цени от 83 лв./кв. м.- Къртене, чистене и извозване на панелни стени - Цени от 83 лв./кв. м.- Къртене, чистене и извозване на тухлени стени - Цени от 47 лв./кв. м.- Къртене, чистене и извозване на гипсокартон - Цени от 18 лв./кв. м.- Къртене, чистене и извозване на стени от YTONG - Цени от 24 лв./кв. м.- Къртене, чистене и извозване на кирпичени стени - Цени от 29 лв./кв. м.

 

Малки обяви » Други теми

nenchovskinenchovski

Транспорт от Румъния до България „Ненчовски“ ЕООД

Фирма за хамалски услуги „Ненчовски“ ЕООД извършваме международно премествания и транспорт от Румъния до България и обратно. Независимо, че Румъния е най- голямата държава в Югоизточна Европа ние я познаваме добре, а във времето сме изградили качествена система на работя, която ни позволява да работи бързо и едновремнно с това безаварийно.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

nenchovskinenchovski

Транспорт от Гърция към България от „Ненчовски“ ЕООД

Фирма за хамалски услуги „Ненчовски“ ЕООД извършваме премествания и транспорт Гърция-България и обратно. Ние познаваме добре южната си съседка и ще приемем Вашата поръчка независимо в колко отдалечена точка на страната сте. Извършваме поръчка и островната част на Гърция.

 

Малки обяви » Други теми

nenchovskinenchovski

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ НЕНЧОВСКИ ЕООД

Фирма за хамалски услуги Ненчовски ЕООД сме вече над 12 години в този бранш, като през това време сме придобили достатъчно опит и сме оставили много доволни клиенти. Работим на територията на София, но приемаме поръчки и от всяка една точка на страната.

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Ново строителство на еднофамилни къщи, ремонти, комуникации и др. за Варна и област

Строителна фима МД-90 за Варна и област - проектиране, ново строителство, ремонти, довършителни услуги, комуникации, строителни книжа, узаконяване на сгради и др. Повече на сайта и блога ни на адрес - www.md90.biz или на тел. за контакт с Нас - 0878833129, 0988983877

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Изграждане на външни канализации, водопроводи, ремонти и др.

Строителна фирма МД-90 за Варна и област - www.md90,biz - изграждане на външни водопроводи и канализации, ремонти - пречиствателни станции, площадкови съоръжения, дренажни системи - строителнен контрол - строителни книжа, акт 16, становища, актове, гаранции, срокове, сертификати

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Мебелна-фабрика-Дискрет-корпусна-и-мека-мебел

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

ненчовски еоод теми други строителство дом ремонт транспорт българия услуги семейство варна ремонти ново изграждане канализации къртене външни стени област румъния еднофамилни стоки комуникации гърция към къщи хамалски под шофьор вашата почистване фурна мебели лени стайл мода стил подарете перфектен завършек елегантна наем визия като подарите чорапогащници вас удобство вашите крака товарен бус водопроводи