Малки обяви

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения

Малки обяви » Бизнес и търговия

seojobseojob

Удобство и комфорт с работно облекло от Фея ЕООД

Фирма Фея ЕООД е производител на качествени български предпазни облекла. Облеклата са на конкурентни цени, съобразени са с нуждите на работниците и са изработени от удобни материи.

 

Малки обяви » Курсове и уроци

ivo90ivo90

Обява за курс по „Графичен дизайн“ с шокиращо ниска цена!

Курсът е част от поредицата за дигитални компетенции и се предлага на промоционална цена, която няма аналог в сферата на графичния дизайн – 250 лева за 45 учебни часа. Освен това на лицата работещи на трудов договор към частни организации предлагаме съдействие за получаване на ваучер от Агенцията по заетостта с което курсът ще ви струва само 125 лева! Курсът се провежда от висококвалифицирани преподаватели от центъра за професионално обучение към Военна академия "Г. С. Раковски".

 

Малки обяви » Курсове и уроци

ivo90ivo90

Набираме желаещи за курс по дигитални компетенции за работа със социални мрежи!

Центърът за професионално обучение към Военна академия „Г. С. Раковски” набира желаещи за участие в курс по дигитална компетентност „Управление и анализ на информацията в социалните мрежи” с продължителност 45 часа и промоционална цена 125 лева с ваучер от Агенцията по заетостта или 250 лева за свободно записване.

 

Малки обяви » Уеб дизайн и оптимизация

seojobseojob

Онлайн реклама - Progress Factory

Progress Factory се занимава с онлайн реклама и предлага външни рекламни услуги. Агенцията e специализирана в изработването на корпоративни уеб сайтове и извършва услуги в сферата на онлайн маркетинга, както и дейности, свързани с външна реклама.

 

Малки обяви » Дом и семейство

davidyosifovdavidyosifov

alleop - всичко за вашия дом

Комбинацията от ниски цени на стоки, с добро качество е отличителна черта на алеоп. Предлагат се разнообразни стоки, както за вашия дом, така и за кухнята ви.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Бонус-месечен-хороскоп-за-Юни

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

курсове курс дизайн дом уроци уеб оптимизация мрежи социални работа със вашия онлайн progress factory alleop компетенции всичко реклама семейство набираме облекло фея работно комфорт търговия удобство еоод обява бизнес желаещи цена ниска графичен шокиращо дигитални