Малки обяви

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения

Малки обяви » Стоки и услуги

totopinkototopinko

Екип за пренасяне на пиана и рояли с опит

Екип за пренасяне на пиана и рояли с опит. Дългогодишна практика и професионализъм при преместване на пиано с превоз в София и страната. Доказали сме се като водещи в бранша не само в качество, но и в цени на услугите. Позвънете и се уверете!

 

Малки обяви » Стоки и услуги

totopinkototopinko

Бързо почистване на мазета и тавани София

Бързо почистване на мазета и тавани София. Изхвърляне на всякакви боклуци от дворове, гаражи. Чистене и извозване на битови, строителни отпадъци с камиони до сметище.

 

Малки обяви » Дом и семейство

stf8512stf8512

Магазин за матраци Моят Матрак

Моят Матрак е оторизиран представител на марките Magniflex, isleep, Екон, Нани, Paradise, Тед, BRN, Don Almohadon, Ergonomico, Dreamon, дивани Нани, мивки Фат, електроуреди Faber, Eurolux, Lino и др. Купете матраци оналйн с безплатна доставка, ние доставяме матраци в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Благоевград, Плевен и всички останали населени места!

 

Малки обяви » Стоки и услуги

fenix94fenix94

Чорапи за всеки от "Феникс 94" ООД

Нашата фирма е разположена в централната градска част на град Русе в собствена сграда, която разполага с няколко различни отдела - производствен, склад (суровини и готови продукти), администрация и търговски. Персоналът ни се състои от 125 работника, като периодично преминават през допълнителни обучения, стажове и курсове както в страната, така и в чужбина за максимално оптимизиране на работата. Произвеждаме и разполагаме с всякакъв вид чорапи, от ежедневните модели до футболните ¾ конч и дамски чорапи произведени от ангорска вълна. Ето и някои от материалите, с които ние произвеждаме: - Модал – това е целулозно влакно, произведено чрез пресукването на реконструирана целулоза. То е 50% по- хигроскопично на единица площ от памука. - 100% памук - Climayarn – това е микс от вълна МЕРИНО (суперуош) и ПОЛИПРОПИЛЕН - Coolmax Tactel (Тактел) – устойчивостта, способността да запазва цветовете си и лесната поддръжка я правят перфектната прежда за чорапи

 

Малки обяви » Други теми

skiparnovskiparnov

Спортен психолог за Варна – Иван Скипарнов

Спортната психология изследва това каква роля психологическите фактория иамт в спортните постияжения и физическата активност. Цел на спортните псиголози е да анализират как упражняването на спорт влияе върху психиката и как те взаимно могат да си помогнат. Друга важна цел на спортния психолог е да помогне с концентрацията, както на професионалните спортисти така и на хората спортуващи любителски. Това се постига чрез премахване на разсейващи елементи от ежедневието. Още една важна задача на този вид психолозие е да помогне за поставяне и визуализиране на дадена цел и нейното постигане.

 

Малки обяви » Други теми

skiparnovskiparnov

Семеен психолог за Варна

Много често животът на едно семейство е сравняван с айсберг - можеш да видиш само част от него и най- често тази видима част е щастливата, усмихната страна на дадено семейство. Но не винаги е така, всяко семейство има проблеми в различни сфери, а понякога е нужна и намесата на семеен психолог за Варна, те често успяват да дадат различна гледна точка на проблемите. Изследвано е че до голяма степен взаимоотношенията на нашите родители, когато сме деца повлиява често и след израстването ни. Целта на посещенията на семейства при психолози е да помогне на партньорите да удовлетворяват своите потребности, чрез осъзнаване на дисфункционалните си вярвания, убеждения и действия

 

Малки обяви » Други теми

skiparnovskiparnov

Психологическа поддръжка на персонал

В Европа и на запад много фирми използват услугите на специалисти-психолози за поддръжката на психологическото и емоционално състояние на своя персонал. Под поддръжка се разбира индивидуални сеанси с персонала, а когато се налага и групови сеанси. Но какво определя, кога се изисква този вид услуги от специалисти? Най- честите причини са стрес, депресии, тревожност, емоционална нестабилност, всяко едно което може да бъде причинене от много неща в нашето натоварени ежедневие, а понякога и комбинация от изброените. Всички тези състояния се отразяват върху работоспособността на служителите, това е и една от главните причини работодателите да осигуряват тези услуги.

 

Малки обяви » Други теми

skiparnovskiparnov

Онлайн психотерапия с Иван Скипарнов

Онлайн психотерапията представлява услуга или психологическа подкрепа в областта на психическото здраве, които се продоставят онлайн. Това може да представляват имейли, нормални или видео разговори. Този вид сеанси имат както своите плюсове като спестяване на време или споделяне с желания от Вас специалист. Но също така има и недостатъци като факта, че психологът не може да види цялостното физическо въздействие на своя пациент при разговор.

 

Малки обяви » Други теми

skiparnovskiparnov

Квалифициран психолог и психотерапевт за Варна

Иван Скипарнов е сертифициран хипнотерапевт и обучител по програма "трениране на успешни родители", която има за цел да подобри комуникативните умения на родителите, и следователно да подобри отношението между деца и родители. Посещението при психолог при наличието на лични проблеми като депресия, стрес, ниско самочувствеи и други е силно препоръчително и разбира се с доказани резултати. Първият сеанс най- често има за цел да изгради спокойна и благоприятна среда за пациента, където той да се чувства безопасно за споделя своите проблеми.

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Ново строителство жилищни и нежилищни сгради за Варна и област, ремонти, външини ВиК комуникации и др.

Строителна фирма МД-90 за Варна и област: www,md90,biz - ново строителство на жилищни и нежилищни сгради - ремонти, реконструкции сгради - изграждане на външни ВиК системи, комуникации, ремонти - строителна документация, строителен контрол Гаранции, срокове, сертификати, огледи и оферти . Повече на сайта и блога ни на адрес - www.md90.biz[/url]

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Спортна-школа-Раковски

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

теми други варна стоки услуги психолог иван строителство скипарнов сгради поддръжка вик външини ремонти семеен психологическа персонал нежилищни онлайн психотерапия област психотерапевт ремонт ново жилищни квалифициран спортен оод тавани екип пренасяне пиана рояли опит бързо почистване мазета софия феникс дом семейство магазин матраци моят матрак чорапи всеки комуникации