Малки обяви

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Изхвърляне на Битови Отпадъци, Стари Мебели в София и област

Изхвърляне на Битови Отпадъци, Стари Мебели в София и област. Почистване на клошарски Боклуци, непотребни вещи от Жилища, Гаражи, Тавани, Мазета, Дворове. Чистене и Извозване на Отпадъците със специализиран транспорт на сметище. Предлагаме безплатни огледи и точни цени на услугите.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Извозване на строителни отпадъци в София

Извозване на строителни отпадъци в София. Осигурява товарен превоз според вида и количеството на вашия боклук. Изхвърляне на разнородни боклуци от всякакви обекти на лицензирано сметище.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Извозване на стари мебели, битови боклуци в София и област

Извозване на стари мебели, битови боклуци в София и област. Изхвърляне на всякакви непотребни отпадъци от жилища с транспорт на депо. Коректен екип и точни цени на услугите ни след оглед на обекта.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Извозване на стари мебели в София и област

Извозване на стари мебели в София и област. Изхвърляне на всякакви битови отпадъци от жилища с товарен транспорт. Предлагаме бързо натоварване на вашите мебели от апартаменти, вили, къщи с професионален екип. Извозване на промоционални цени до сметище.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Всеобхватни хамалски услуги предлагат Хамали Люлин

Всеобхватни хамалски услуги предлагат Хамали Люлин. Експертни решения за опаковане и преместване на офиси, апартаменти. Складиране на мебели, багаж и товарни транспортни услуги в София и страната на Топ цени.

 

Малки обяви » Култура и изкуство

andreybogdanovandreybogdanov

Продавам колекция от цифрови рисунки и фотография

За вашата мултимедийна колекция. Продавам колекция от електронни цифрови рисунки и фотографии записани върху мини компакт диск. Диска е записан от моето компютърно устройство и е без сериен номер. Има обложка и кутийка тип джобно CD. Всички файлове са с Общ лиценз за креативност "Признание" 4.0. За употреба е необходимо да имате съвместимо четящо устройство за компактдискове разпознаващо цифрови мултимедийни файлови формати за изображения и музика, както и телевизор или монитор можещи да представят картините и говорители свързани към тях за звука. При проблеми с възпроизвеждането на съдържанието отстранявам несъответствията с нов съвместим с вашата система диск. Изпращам с куриери от София. Цена: 10,00 лв За контакти: Андрей Богданов 359886367395 /вечер/ poshtatanaandro@gmail.com

 

Малки обяви » Уеб дизайн и оптимизация

StartBusinessStartBusiness

Изработка на сайт | Изработка на онлайн магазин | SEO оптимизация

Професионални дигитални услуги за Вашия бизнес. Дигитална агенция – StartBusiness предлага цялостни дигитални решения – изработка на сайт, изработка на онлайн магазин, дигитална реклама, поддръжка и SEO оптимизация на сайт.

 

Малки обяви » Консултиране и посредници

bezglobabezgloba

БезГлоба - обжалвай глобите си за превишена скорост!

БезГлоба е първата полуавтоматизирана платформа в България, която предлага бърз, удобен и надежден начин за обжалване на електронни фишове и наказателни постановления, с които е наложена глоба за превишена скорост. Създадохме платформата като коректив на установения досега муден и скъп начин за обжалване на глоби. Освободи се от глобите за превишена скорост и шофирай спокойно БезГлоба.

 

Малки обяви » Консултиране и посредници

rrconsultingrrconsulting

Ер Ер консултинг - счетоводител за Шумен

Задължение на един добър счетоводител за Шумен е да успее да Ви спести средства и да Ви даде оптималните варианти за осчетоводяване. Това и получавате при нас! Осигуряваме различни видове осчетоводяване, както за фирми регистрирани по ЗДДС, така и за тези, които не са. Разрешаване на данъчни казуси, като оптимизираме и минимизираме данъчните данъчните задължение, ние ще направим данъчно планиране и стратегия, свързани с начина по който ще се организира дейността на фирмата. Ето и всичко наши счетоводни услуги: Осчетоводяване на фирми регистрирани по ЗДДС или не регистрирани по ЗДДС Онлайн счетоводство за дигитални магазини или за фрийланс услуги ТРЗ Съдействие при регистрация на фирма Еднократни услуги - годишно осчетоводяване или ликвидация на фирма Счетоводни консултации от всякакъв тип

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Воблери-за-риболов-от-Strike-Pro

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

услуги стоки софия стари мебели област извозване оптимизация консултиране посредници изработка битови отпадъци скорост консултинг глобите обжалвай безглоба seo магазин онлайн счетоводител сайт превишена цифрови дизайн хамали изхвърляне строителни боклуци всеобхватни хамалски предлагат люлин уеб култура изкуство продавам колекция рисунки фотография шумен