Малки обяви

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения

Малки обяви » Култура и изкуство

andreybogdanovandreybogdanov

Продавам колекция от цифрови рисунки и фотография

За вашата мултимедийна колекция. Продавам колекция от електронни цифрови рисунки и фотографии записани върху мини компакт диск. Диска е записан от моето компютърно устройство и е без сериен номер. Има обложка и кутийка тип джобно CD. Всички файлове са с Общ лиценз за креативност "Признание" 4.0. За употреба е необходимо да имате съвместимо четящо устройство за компактдискове разпознаващо цифрови мултимедийни файлови формати за изображения и музика, както и телевизор или монитор можещи да представят картините и говорители свързани към тях за звука. При проблеми с възпроизвеждането на съдържанието отстранявам несъответствията с нов съвместим с вашата система диск. В ЧЕРЕН ПЕТЪК намаление за 2 CDs от 25 %. Изпращам с куриери от София. Цена: 10,00 лв За контакти: Андрей Богданов 359886367395 /вечер/ poshtatanaandro@gmail.com

 

Малки обяви » Хоби и свободно време

marto76marto76

Допълнителни доходи, работа. Онлайн бизнес от твоя дом.

Предлагам работа за всички, които харесват козметика произведена по тибетски рецепти. Нека съчетаем полезното с приятното и най-вече да останем доволни от постигнатото! Вие избирате дали да - работите усилено и да се развивате - да продавате, колкото да покривате някои свои разходи (например козметика) - да си докарвате допълнителен доход - да си докарвате основен доход - просто да си ползвате отстъпката, за да си пазарите качествена козметика. Работата е свързана с продажба на козметични продукти и продукти за здраве на компания Тианде. Може да се работи, както живо с каталог, така и онлайн, чрез социални мрежи. Няма никаква първоначална инвестиция, никакви таргети, никакви стартови пакети или задължителни покупки. Вие решавате кога, колко и откъде да работите. Може и от чужбина. Аз съм насреща 24/7 за помощ, информация и подкрепа. Нищо не пречи просто да опитате и да разберете дали това е за вас. За допълнителни въпроси ви очаквам на ЛС или на телефон 0897203666

 

Малки обяви » Други теми

vvmstorevvmstore

АКТИВНИ АНТИФОНИ С BLUETOOTH MULTIPOINT 3M PELTOR WS ALERT XP

С Bluetooth® безжична комуникация, шумопотискащ микрофон, интегрирано FM-радио и зависима от нивото функция за слушане на околната среда, антифоните WS™ ALERT™ XP не само ви помагат да се предпазите от опасен шум, но също така улеснява провеждането на телефонни разговори със свободни две ръце в шумна среда. Антифоните могат да се свързват с до две устройство с Bluetooth като мобилен телефон или двупосочно радио. Могат да се синхронизират с мобилно приложение, така че потребителите да могат лесно да настроят и регулират антифоните. Степен на затихване (SNR): 30 dB. Вградено FM-радио. Система от меню с гласово ръководство. Автоматично изключване. Предупреждение за изтощена батерия при ниско ниво на батерията.

 

Малки обяви » Други теми

vvmstorevvmstore

Водоустойчиви зимни ръкавици Tegera 517

Ветроустойчиви, термо и водоустойчиви. ✔️ Идеални за прецизна работа, за работа на открито, в хладилни складове, в строителството. ✔️ Подходящи и за туризъм, зимни разходки, планинарство и колоездене. ✔️ Полиестерната подплата предлага впечатляваща сръчност при боравенето с материали и работа с машини, докато топлата подплата помага за подобряване на безопасността и комфорта.

 

Малки обяви » Компютри и електроника

growmore2growmore2

Безплатен SEO odit

SEO одитът е цялостен анализ на ефективността на оптимизацията за търсачки (SEO) на даден уебсайт. Целта на SEO одита е да идентифицира областите, в които даден уебсайт може да бъде подобрен по отношение на неговата видимост и класиране в страниците с резултати от търсачките (SERP).

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

homerepairhomerepair

Вътрешни и външни строителни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект. Ние сме на среща, когато имате нужда от: Строителени и довършителни ремонти Плводив Електроуслуги; Цялостен ремонт на баня; Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини ВиК и Ремонт на баня/тоалетна Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации; Смяна и монтаж на водосточни тръби; Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др. Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители; Монтаж на осветителни тела, луни, огледала; Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения; Полагане на стенни и подови плочки; Поставане на подови настилки и облицовки Демонтаж на подови настилки и покрития; Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат; Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки; Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване; Полагане на новите настилки - вътрешни или външни; Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон; Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон; Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата; Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции; Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон; Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите; Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли; Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки Зидарии, вътрешна и външна изолация Зидария с плътни тухли единични или четворни; Зидария с плътни тухли итонг; Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг; Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата; Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам; Поставяме всички видове външна изолация - стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване

 

Малки обяви » Други теми

canifelicicanifelici

Хотел за кучета Cani Felici

Хотелът за кучета разполага с голям двор за игри, като за него всяка седмица се грижи нашият страхотен градинар. Двора се третира веднъж месечно с препарат. Разполагаме със стая за игри при лошо време! Персоналът на хотела е с изкаран курс за Защита и хуманно отношение към животните, отглеждани в хотели! Хотелът за кучета работи съвместно с Ветеринарен Център КАВЕТ с д-р Красимир Ангелов. Всички гости на хотела ползват еднократна отстъпка от 10% в груминг салона на КАВЕТ! Хотела се намира в село Първенец, на 3км от град Пловдив!

 

Малки обяви » Дом и семейство

hgsonshgsons

Пречиствателни станции за еднофамилни къщи

Фирма Ейч Джи Енд Сонс предлага на българския пазар най-търсените и качествени пречиствателни станции за еднофамилни къщи BIO CLEANER. Технология BIO CLEANER е станала нарицателно за качество и се е доказала през последните години като най- ефективната технология за пречистване на отпадните води от домакинството. При нея няма никаква миризма и пречиствателната станция може да бъде монтирана съвсем близо до дома. Тя е съвсем компактна, състои се само от един полипропиленов съд и не изисква никаква поддръжка. Ако искате да решите кардинално проблема си с отпадните води в дома за десетилетия напред, посетете сайта на фирма Ейч Джи Енд Сонс и направете избор на модел. има много снимки и видеоклипове, които ще Ви помогнат да припознаете точният вариант, от който имате нужда.

 

 Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Зрелище-Разярен-слон-преобърна-джип-със-семейство-туристи-ВИДЕО

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

теми други дом ремонти култура външни електроника безплатен seo odit строителство ремонт вътрешни строителни tegera довършителни пловдив хотел кучета cani felici семейство пречиствателни станции еднофамилни компютри водоустойчиви ръкавици доходи продавам колекция цифрови рисунки фотография хоби свободно време допълнителни работа зимни онлайн бизнес твоя активни антифони bluetooth multipoint peltor alert изкуство къщи