Продавам колекция от цифрови рисунки и фотография

Малки обяви, Безплатни малки обяви, реклами и съобщения, Култура и изкуство

19.12.2021 г.    24.01.2023 г.    274 andreybogdanovandreybogdanov

Продавам колекция от цифрови рисунки и фотография

Малки обяви » Култура и изкуство

Продавам-колекция-от-цифрови-рисунки-и-фотография

За вашата мултимедийна колекция. Продавам колекция от електронни цифрови рисунки и фотографии записани върху мини компакт диск. Диска е записан от моето компютърно устройство и е без сериен номер. Има обложка и кутийка тип джобно CD. Всички файлове са с Общ лиценз за креативност "Признание" 4.0. За употреба е необходимо да имате съвместимо четящо устройство за компактдискове разпознаващо цифрови мултимедийни файлови формати за изображения и музика, както и телевизор или монитор можещи да представят картините и говорители свързани към тях за звука. При проблеми с възпроизвеждането на съдържанието отстранявам несъответствията с нов съвместим с вашата система диск. В ЧЕРЕН ПЕТЪК намаление за 2 CDs от 25 %. Изпращам с куриери от София.

Цена: 10,00 лв

За контакти:

Андрей Богданов

359886367395 /вечер/

poshtatanaandro@gmail.comТелефони за контакти

359886367395

Електронна поща

poshtatanaandro@gmail.com
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Евгения-Марс-излиза-от-сянката-на-Вазов

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

цифрови колекция продавам рисунки фотография вашата устройство диск звука отстранявам съдържанието възпроизвеждането проблеми при свързани тях към нов говорители картините представят можещи монитор несъответствията петък